Lainaa 1000€

Mistä helposti pikavippi 1000 euroa ilman vakuuksia?

Pikavipit ovat pelastajia sellaisissa tilanteissa, joissa rahantarve on akuuttia ja lainan pystyy varmasti maksamaan takaisin sen eräpäivään mennessä. Pikavipit ovat hyvin suurikorkoisia, mutta toisaalta montaa muuta vaihtoehtoa edullisempia siinä tapauksessa, että luoton pystyy maksamaan pois kerralla. Esimerkiksi, mikäli raha loppuu kesken ennen kuukauden loppua ja palkkapäivää pitäisi vielä joutua odottamaan, voi pikalainan ottaminen olla paikallaan. Sen maksamatta jättäminen saattaa kuitenkin aiheuttaa todella suuria kuluja, joten omasta maksukyvystä täytyy olla varma. Pikavippiä haetaan usein muutamia satasia, mutta suurempiakin summia, kuten vaikka 1000e pikavippi on saatavilla monesta paikasta.

Vivus.fi

Vivus tarjoaa vanhoille asiakkailleen jopa pikalainaa 1000 euron edestä. Maksuaikaa näillä lainoilla on aina enintään 30 päivää, minkä jälkeen korkoa alkaa kertyä reippaasti eräpäivän ylittäneen lainan päälle. 1000e laina ehtii kasvaa korkoa 30 päivän aikana 150 euroa, joten takaisin maksettava summa tulee olemaan 1150 euroa. Ikäraja luoton hakemiselle on 20 vuotta.

Vivus on nopea palvelu, ja myönteisen päätöksen jälkeen luotto onkin asiakkaan käytettävissä parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Lainapalvelu on auki joka päivä kello 7- 23, ja tilisiirrot siirtyvät ainoastaan tänä ajankohtana.

1000e pikavippi

Vertaislainat

Vertaislainaaminen toimii sillä periaatteella, että yksityiset ihmiset sijoittavat omia rahojaan lainanvälittäjänä toimivaan palveluun korkoa tavoitellen, ja niin ikään yksityiset ihmiset saavat hyödyntää heidän tarjoamiaan lainoja. Vertaislainaaminen on muita vaihtoehtoja hitaampi tapa ottaa 1000 euroa lainaa, koska sillä voi kestää jonkin aikaa tavoittaa toivottuihin lainaehtoihin suostuva sijoittaja. Toisinaan sijoittaja voi myös ehdottaa muuta lainasummaa tai laina-aikaa sekä korkoa, kuin lainan hakija on hakemuksessaan ilmaissut toivovansa. Tällöin hakija voi suostua tai olla suostumatta sijoittajan määrittämiin ehtoihin. Tapa sopii sellaiselle henkilölle, jolla ei ole kiire saada kasaan tarvitsemaansa summaa ja joka haluaa yrittää saada lainan mahdollisesti muita markkinahintoja edullisemmin.

 

Fixura.fi

Fixura tarjoaa 1000 euroa pikalainaa melko edullisesti. Mikäli lainanhakija määrittelee toivomakseen laina-ajaksi 24 kuukautta ja koroksi 17%, on jo melko todennäköistä, että joku palvelun sijoittajista tarttuu tarjoukseen. Tällöin asiakas maksaa takaisin kuukausittain noin 56 euroa kahden vuoden ajan. Lisäksi palvelun käytöstä veloitetaan 75 euron suuruinen avausmaksu. Fixuran kautta laina-aikaa ei ole mahdollista säätää kahta vuotta lyhyemmäksi ajaksi. Lainan korko ei myöskään saa ylittää 55% vuotuista korkoa, mikä tulee ottaa huomioon lainaa haettaessa.

Fixura Vertaislainaa voi hakea helposti verkkohakemuksella yrityksen intenetsivuilla. Lainan ottajan on selvitettävä Fixuralle tulotietonsa. Yritys selvittää mahdolliset maksuhäiriöt, ja mikäli henkilöllä on tällaisia, ei luottoa voida myöntää. Lainan ottajan on oltava 21-68 – vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Lisäksi henkilöllä täytyy olla verkkopankkitunnukset sellaiseen pankkiin, joka toimii yhteistyössä Fixuran kanssa.

Fellow Finance

Fellow Finance on Fixuran lailla vertaislainaa tarjoava palvelu, mutta tämän yrityksen kohdalla lainan voi saada käyttöönsä hieman nopeammin, kuin edellisessä. 1000 euron lainan saa tililleen saman päivän aikana, eli arkipäivisin klo 9-17. Lainan korot selviävät hakuprosessin aikana. Laina on mahdollista ottaa pitkällä tai lyhyellä maksuajalla. Sopimukseen sisältyy 250 euron välityspalkkio sekä 10 euroa kuukausittaista tilinhoitomaksua.

 Lainaaja.fi

Myös Lainaaja.fi on vertaislainoja välittävä palvelu. Tässä yrityksessä lainojen korot ovat melko edullisia, 6- 24%:n välissä. Lainan korko tulee olemaan kiinteä koko laina-ajan.

1000 euron lainasta veloitetaan suoraan 70 euron järjestelypalkkio, joka on paljon edullisempi kuin esimerkiksi Fellow Financen vastaava. Lainaa haettaessa tuleekin siis ottaa huomioon, että mikäli toivoo tililleen siirtyvän 1000 euroa vippiä, on lainaa nostettava 1070 euroa, jotta kyseisen summan saa tililleen kokonaisuudessaan.

24 kuukauden maksuajalla 1000 euron laina kasvaa jonkin verran korkoa. Kaiken kaikkiaan takaisin maksettava summa tulee olemaan siis arvioilta 1304 euroa ja todellinen vuosikorko 47,89%. Tällainen korko ei ole kovinkaan suuri verrattuna moneen muuhun lainantarjoajaan, joten Lainaajaa voi pitää edullisena vaihtoehtona nostaa 1000 euron laina. Lopullinen korko määräytyy kuitenkin vasta sijoittajien antamien lainatarjousten perusteella.

 

Tililuotot

Tililuotot ovat suurempia luottoja, jotka avataan kerran asiakkaan käytettäviksi ja joista voi avaamisen jälkeen nostaa luottorajaan asti rahaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Tällöin esimerkiksi perinteisten pikavippien viikonloppu- tai yöaikarajoitukset eivät päde tililuottoihin, vaan omalta tililtään voi nostaa luottoa aina. Luottotilin voi avata myös varmuuden varalle, vaikka ei olisikaan juuri nyt lainan tarpeessa ja lainaa 1000 euroa tai enemmänkin saa helposti, kunhan tulot ovat riittävät.

Credit24.fi

Credit 24 on jatkuva tililuotto, jonka avaaminen on ilmaista. Maksua alkaa kertyä vasta siinä vaiheessa, kun tililtä haluaa nostaa rahaa ja tällöin lainan päälle tuleva noin 50% suuruinen korko kertyy vain nostetun luoton perusteella.

Esimerkiksi 1000 euron suuruisen luottotilin avaamisesta ja nostamisesta maksetaan takaisin kokonaisuudessaan 1239 euroa, mikäli valitsee luotolle 12 kuukauden maksuajan. Korko tulee suuremmaksi, mitä pidemmän laina-ajan valitsee.

Toisesta nostosta lähtien palvelu perii 6% nostopalkkiota nostetusta summasta, mutta varsinaista avausmaksua ei ole. Periaatteessa siis 1000 euroa lainaa voisi nostaa kerralla ilman, että joutuu maksamaan nostoprovisioita.

Takaisinmaksun aikana on mahdollista pitää myös maksuvapaita kuukausia. Yksi maksuvapaa kuukausi maksaa 20 euroa. Lainanlyhennyksen eräpäivää on mahdollista muuttaa viiden euron maksua vastaan.

Lainahakemuksen voi täyttää internetlomakkeella verkkopankkitunnusten kautta tai esimerkiksi Postiin viedyllä hakemuksella.

 

Suomentililuotto.fi

Suomen tililuotto on luottotili, joka avataan 2000 euron nostorajalla. Itse tilin avaaminen on ilmaista – korot ja nostoprovisiot alkavat kertyä vasta, kun tililtä nostetaan rahaa.

Mikäli avaa itselleen tililuoton ja nostaa sieltä nyt 1000 euroa lainaa, maksetaan tuo laina takaisin joko kokonaisuudessaan seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä tai osamaksulla, jonka eräksi tulee 200 euroa kuukaudessa. Korko on melko korkea: 119% vuodessa. Tämän vuoksi edullisin tapa hoitaa laina on maksaa se kokonaisuudessaan pois nostosta seuraavan kuukauden lopussa.

Tililuoton ikäraja on 21- 75 vuotta ja ehtona on puhdas luottotietorekisteri. Luottotili on käytettävissä heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

 

Everyday tililuotto

Everyday on kenties vertailun nopeimmin käyttöön saatava laina. Hakemus käsitellään ja rahat siirretään tilille jo kolmessa minuutissa. Palvelu on käytettävissä joka päivä kello 8-22, mutta tilin avaamisen jälkeen rahaa voi siirtää omalle tililleen milloin tahansa.

Takaisinmaksuaika on Everyday tililuotossa muita luottotilejä lyhyempi: tässä kuussa tehdyt nostot on maksettava takaisin seuraavan kuukauden lopussa. Tässä mielessä Everydayn tarjoama palvelu muistuttaa paljon perinteistä pikavippiä. Myös osamaksusopimuksen tekeminen on toisaalta mahdollista, jolloin yhden erän suuruus 1000 euron vipillä on 230 euroa.

Ainalaina tililuotto

Ainalaina-luoton suuruus on aina 2000 euroa, mutta tuota koko summaa ei ole pakko nostaa kerralla. Mikäli yli jäävää tuhatta euroa ei nosta luottotililtään, siitä ei myöskään tarvitse maksaa lainkaan.

Ainalaina-tililuotto myönnetään 21 vuotta täyttäneelle yksityiselle henkilölle, jolla on säännölliset tulot ja puhdas maksuhistoria. Korko nostetulle lainalle määräytyy kuukausittain ja se on suuruudeltaa 8,5%, eli vuodessa yhteensä 102%. Tähän summaan lisätään 13% käsittelymaksu nostetusta summasta.

Edullisimmillaan tämä luottotili on silloin, kun nostamansa lainan kykenee maksamaan takaisin mahdollisimman pian. Edellä lueteltujen kulujen lisäksi luotolle tulee tilinhoitomaksua 5e/kk, mikäli tilillä on avointa saldoa, jota ei ole maksettu takaisin. Luottotilin avaaminen on kuitenkin täysin maksutonta.

 

Kulutusluotot

Kulutusluotot ovat kertaluontoisia, summaltaan usein hieman suurempia lainoja, jotka maksetaan takaisin osamaksulla vaihtelevalla maksuajalla. Edullisimmillaan kulutusluotot ovat silloin, kun luoton kykenee hoitamaan pois nopeasti.

 

Ostosraha.fi

Ostosraha on koroiltaan edullinen kulutusluottovaihtoehto, joka myönnetään 21-75 – vuotiaalle suomalaiselle yksityishenkilölle. Kun ottaa 1000 euroa lainaa, niin silloin maksetaan korkojen ja muiden päälle tulevien kulujen kanssa takaisin yhteensä 1462 euroa, mikäli valitsee 24 kuukauden maksuajan. Tällöin kuukaudessa maksettava summa on noin 60 euroa.

Edellä mainittu kokonaislainasumma sisältää kaikki lainasta koituvat kulut siinä tapauksessa, että luottoa lyhennetään aina maksusuunnitelman mukaisesti. Luotto maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä. Ostosraha on hyvämaineinen lainantarjoaja, jossa korot ovat moniin muihin luottoihin nähden pieniä.

 

Risicum kulutusluotto

Risicumilta nostettu tuhannen euron suuruinen kulutusluotto maksetaan takaisin vuoden aikana tasaerissä siten, että yhden erän suuruus on aina 102,77 euroa. Tämä lainaerä ei muutu laina-aikana ja sisältää kaikki lainan hoidosta koituvat kulut. Tämä auttaa talouden hallinnassa.

helppoa vippaamista

Yritys myöntää kulutusluoton 20 vuotta täyttäneelle suomalaiselle henkilölle, jonka maksuhistoria on puhdas. Luottopäätöksen saa heti, kun on toimittanut yritykselle selvityksen tuloistaan.

 

Svea lainat

Svea tarjoaa 1000 euron lainaa alkaen 9,2% vuotuisella korolla, joka on todennäköisesti kaikkein edullisin mahdollinen. Yritykseltä on mahdollista saada lainaa myös henkilö, jolla on korkeintaan kaksi jo pois maksettua maksuhäiriömerkintää. Svea tekee esimerkiksi pikavippiyrityksiä tarkemman tulo- ja menoselvityksen hakijoilleen, joten lainan saamista voi joutua odottamaan jonkin aikaa – ei kuitenkaan muutamaa päivää pidempään.

Lainaa lyhennetään kuukausittain. Pisin mahdollinen laina-aika on 12 vuotta, mutta tuhannen euron lainasumman kohdalla riittää paljon lyhyempi laina-aika. Privatlaina, eli sovitellusti ilman puhtaita luottotietoja myönnettävä laina on koroltaan edellä mainittua Direktlainaa suurempi – 22% vuodessa.

Lendo.fi

Lendo.fi on verkkopalvelu, joka kilpailuttaa kulutusluotot lainanottajan puolesta ja pystyy näin tarjoamaan edullisinta mahdollista vaihtoehtoa nostaa 1000 euroa pikalainaa. Yhden vuoden laina-ajalla nostetun luoton arvioitu kuukausittainen lainaerä on 88 euroa. Arvioitu korko on tässä tapauksessa 58%. Lendo.fi-palvelu sopii henkilölle, joka pystyy käyttämään jonkin verran aikaa parhaan mahdollisen luottotarjouksen etsimiseen. Palvelun kautta voi myös yhdistää aiempia lainojaan tai hakea lainaa yhdessä kanssahakijan kanssa.

No comments
Matti KuustonenLainaa 1000€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *