3000€

Mistä 3000 euron pikalaina?

Monet pikalainan ja kulutusluoton tarjoajat myöntävät nykyään lainaa 3000 euroa vakuudettomasti ja nopeasti jopa saman päivän aikana. Lainojen kilpailuttaminen on viisasta, sillä taustatyö voi säästää kuluttajan hyvinkin suurilta korkokuluilta sekä muilta menoilta, joita syntyy otettaessa kallista ja kannattamatonta lainaa. Lainantarjoajien ehdot poikkeavat toisistaan myös käytännön tasolla – lainoilla voi olla toisistaan poikkeavia ikärajoituksia ja esimerkiksi rajoituksia sen suhteen, voidaanko luottoa myöntää Suomeen muualta muuttaneelle henkilölle. Osan taustatyöstä voi tehdä lukemalla tämän vertailuartikkelin: mikäli tämä kirjoitus ei vastaa kaikkiin kysymyksiin, voi omaa vertailua tehdä monien erilaisten työkalujen avulla. Esimerkiksi sivustot lainaa24.fi ja käyttölainat.fi soveltuvat tähän tarkoitukseen.

3000e pikavippi

Credento-laina

Credento-laina on edullinen vaihtoehto paikaksi, josta voi hakea pikalainaa 3000 euroa. Esimerkiksi kahden vuoden laina-ajalla lainan kuukausierän suuruudeksi tulee 159 euroa. Laina-aika on pisimmillään viisi vuotta, mutta pidemmällä maksuajalla myös se summa, joka täytyy maksaa takaisin, on aina suurempi, vaikka kuukausittainen erä saattaa tuntua pieneltä. Edullisinta on valita takaisinmaksuajaksi tuo kaksi vuotta, mikäli siihen tulojen perusteella pystyy.

Lainan vuosikorko on tällä hetkellä 16, 46%, mutta korko ei ole kiinteä, joten sen muuttuminen on mahdollista. Nostopalkkio on 99e ja tilinhoitomaksu kuukausittain 7 euroa. Mikäli korko muuttuu laina-aikana, laina-aika pitenee, mutta kuukausierä pysyy kuitenkin sillä tasolla, kuin se oli sopimusta tehtäessä.

Maksuvapaita kuukausia on mahdollista pitää laina-aikana enintään kaksi kappaletta vuodessa, mikä on enemmän kuin monella muulla lainantarjoajalla on mahdollista. Maksuvapaan kuukauden hakeminen edellyttää, että lainaeriä on jo ennestään maksettuna moitteettomasti neljä kappaletta. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollista pitää, siitä ilmoitetaan laskun yhteydessä.

Credenton erikoisuus on tarjolla oleva Lainaturva-palvelu, joka on kuukausittain maksettava vakuutus esimerkiksi työttömyyden tai sairastumisen varalle, jolloin lainan hoitaminen voi tilapäisesti tai pysyvästi estyä. Vakuutuksen hinta on 0,45% kokonaislainasummasta.

Lainan saamisen edellytyksiä ovat 22 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa, maksuhäiriöttömyys, säännölliset palkka- tai eläketulot sekä henkilökohtainen julkinen matkapuhelinliittymä. Laina maksetaan asiakkaan tilille heti, kun lainankäsittelijät ovat tehneet lopulliset tarkastuksensa.

Ostosraha.fi

Ostosraha-fi-sivustolla voi hakea 3000 euron lainaa verkkohakemuksella. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen raha on käytettävissä parhaimmillaan heti. Hakemukset käsitellään keskimäärin viidessätoista minuutissa, minkä jälkeen tilisiirtoja tehdään palvelun aukioloaikoina. Käytännössä rahan saa tililleen aina saman päivän aikana, kunhan hakemuksen täyttää kello 8-22 välisenä aikana.

Edullisin takaisinmaksuaika on tämän yrityksen kohdalla yksi vuosi, mikäli nostaa 3000 euron pikalainan. Tällöin laina ehtii kasvaa korkoa vain noin 500 euroa. Mikäli valitsee paljon pidemmän maksuajan, kuten esimerkiksi 36 kuukautta, korkoa ehtii kertyä jo 3300 euroa, vaikka kuukausierä näyttää tällöin pieneltä (88 euroa.) Yhden vuoden maksuajalla kuukausieräksi tulee 298 euroa.

Laina myönnetään 20 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, joka täyttää yrityksen edellyttämät luottokelpoisuusmääritelmät. Lisäksi tarvitaan henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, verkkopankkitunnukset sekä vakituinen osoite Suomessa. Maksuvapaita kuukausia on mahdollista saada koko laina-ajalle 1-3 kappaletta, mutta ainoastaan laskuttamattomiin laskuihin. Korkojen lisäksi Ostosraha-kulutusluotosta ei aiheudu mitään muita kuluja, mikä on etu moneen muuhun yritykseen nähden.

 Euroloan luottotili

Euroloan luottotili on jatkuva luotto, joka on mahdollista avata 3000 euron summalla. Luottoa haetaan verkkohakemuksella, ja raha on nostettavissa myönteisen päätöksen jälkeen aina – myös niinä aikoina, kun luottopäätöksiä ei tehdä. Luoton antamisen ikäraja on tällä yrityksellä vain 18 vuotta, eli Euroloanin kautta myös nuoremmat henkilöt voivat saada 3000 euroa lainaa.

Luottotili täytyy avata myönteisen päätöksen jälkeen verkkopankkitunnusten avulla yrityksen verkkosivuilla. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä tekstiviestillä mihin aikaan tahansa ja rahat siirtyvät heti pankkitilille. Euroloan on siis hyvä valinta henkilölle, jonka rahantarve yllättää usein kiireessä ja rahaa täytyy saada heti.

Luottoa lyhennetään kuukausittain aina tietyllä summalla. Ainoastaan nostettu raha maksaa tässä palvelussa, eli mikäli koko myönnettyä luottorajaa ei nosta kerralla, ei tästä myöskään joudu maksamaan. Lainan korko vaihtelee 7-29% välillä riippuen lainan suuruudesta. Lisäksi esimerkiksi yksittäiset nostot tulevat maksamaan aina jonkin verran. Laskun eräpäivää on maksuvaikeuden yllättäessä mahdollista siirtää, mutta tämä on tärkeää hoitaa ajoissa, jotta välttyy yllättäviltä kuluilta. Täydellinen hinnasto löytyy yrityksen verkkosivuilta eriteltynä.

CashBuddy

CashBuddyltä voi saada nopeasti pikalainaa 3000 euroa vakuudettomasti. Laina-aikaa myönnetäään 60 kuukauteen asti, mutta tässäkin vaihtoehdossa paljon lyhyempi maksuaika tulee kokonaissumman kannalta paljon edullisemmaksi kuin pitkä. Laina kasvaa korkoa vuodessa 19,9% ja lisäksi järjestelypalkkiota peritään 249 euroa, kun maksuaika valitaan vuoden mittaiseksi. Pidemmillä maksuajoilla korko on suurempi, mutta se ei yrityksen antamien tietojen mukaan koskaan voi ylittää kuitenkaan 55%. Pidempi maksuaika sopii tietenkin sellaiselle hakijalle, joka ei juuri nyt voi sitoutua isompiin kuukausieriin.

CashBuddy-lainasta ei koidu piilokuluja, joten kaikki lainan ottamisesta aiheutuvat kulut ovat nähtävillä sopimuksen tekohetkellä. Laina siis sopii henkilölle, joka haluaa olla varma siitä, mihin on sitoutumassa.

Lainan saamisen vähimmäisvaatimuksia ovat 22 vuoden ikä, moitteeton luottotietorekisteri sekä noin 1200 euron vakituiset kuukausittaiset tulot. Näitä kysytään lainahakemuksessa siksi, että halutaan varmistua asiakkaan maksukyvystä. Lainan saaminen on siis melko helppoa, mutta laina on kuitenkin pankkilainaa kalliimpi. Siitä huolimatta sen saa nopeammin ja helpommin kuin pankkilainan. Myönteisen päätöksen jälkeen laina on käytettävissä todella pian.

Rahalaitos.fi

Rahalaitos.fi on palvelu, jossa yritys tekee lainaneuvottelun kuluttajan puolesta ja tarjoaa neuvottelun jälkeen edullisimpia vaihtoehtoja kuluttajalle, jonka tehtäväksi jää valita näistä mieleisin. Tämä vaihtoehto sopii henkilölle, joka voi odottaa joitain päiviä rahojen saamista käyttöön, mutta saa tässä tapauksessa luultavasti oikeasti edullisen tarjouksen, kun haluaa hakea lainaa 3000 euroa. Palvelun kautta voi siis saada useampia lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Rahalaitos edellyttää luoton myöntämiselle 20 vuoden ikää sekä vähintään 10 000 euron vuosittaisia tuloja. Myös luottotietojen tulee olla hakijalla kunnossa. Luottoa haetaan verkkohakemuksella, johon muun muassa tulotiedot on täytettävä. Lainan hakeminen ei vielä sido mihinkään – vasta tarjouksen hyväksyminen edellyttää sopimuksen tekemistä.

vippiä heti

Rahalaitoksen myöntämällä lainalla voi yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi tai kattaa yllättäviä, suurempia menoja. Rahan käyttötarkoituksen kuluttaja saa päättää itse. Lainatarjoukset saa usein jo saman päivän aikana. Korkomenot ja muut kulut selviävät vasta lainatarjouksesta.

Yleislaina.fi

Yleislaina on kertalaina, jota haetaan verkkosivuilta löytyvällä hakemuksella. Muiden palveluiden tavoin Yleislaina edellyttää maksuhäiriöttömyyttä ja täysi-ikäisyyttä. Muita yksityiskohtaisempia ehtoja ovat sellainen työsuhde, joka ei ole koeajalla tai säännölliset eläketulot. Muita luottoja ei saa olla kovin paljoa ennestään ja tulojen täytyy ylittää menot tulomenoarviossa. Lainapäätös ei vielä sido nostojen tekemiseen, joten sen voi hakea myös varmuuden varalle, jos tulevaisuudessa saattaa olla tarvetta 3000e pikalainalle.

Lainalla on koko laina-ajan kiinteä korko, 24,9%. Järjestelykulut ovat Yleislainassa tämän vertailun suurimmat, 399 euroa. Tilinhoitomaksu on 19 euroa kuukaudessa. Lainasta tulee myös muita kuluja, jotka ovat tarkasti eriteltyinä Yleislainan verkkosivuilla.

Luoton ja luottokustannusten kokonaismäärä on 3000 euron kertaluotolla yli 5000 euroa, joten useampi edellä esitetyistä vaihtoehdoista on varmasti edullisempi. Mikäli kuitenkin arvostaa enemmän nopeutta ja vaivattomuutta, voi Yleislaina silti tulla kyseeseen.

No comments
Matti Kuustonen3000€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *