Lainaa 4000€

Mistä 4000 euron laina tai kulutusluotto?

Useamman tuhannen euron lainasummaa harkitessa on kannattavaa käyttää aikaa eri lainantarjoajien lainaehtojen kilpailuttamiseen. Parhaimmillaan tämä selvitystyö säästää asiakkaan satojen tai tuhansien eurojen ylimääräisiltä kuluilta. Pääsääntöisesti suuremmat summat kannattaa lainata kulutusluottona pikavippien sijaan, sillä näissä vaihtoehdoissa korot pysyvät maltillisempina ja maksuaika on vapaammin säädettävissä elämäntilanteeseen sopivaksi.

Alla on vertailtu muutamaa potentiaalista ehdokasta 4000 euron pikalainan hakemista varten.

http://vippinurkka.fi/lainaa-4000/

SveaDirekt rahoitus

SveaDirektiltä on saatavilla luotettava 4000 euron laina nopeasti, mikäli täyttää yrityksen määrittelemät luottokelpoisuuskriteerit. Hakemuksen voi tehdä Svean internetsivuilla ja alustavan lainapäätöksen saa lähes heti. Rahat ovat käytettävissä parin päivän sisällä lopullisesta päätöksestä. Laina maksetaan takaisin verkkopankissa tehtävällä e-laskusopimuksella, ja mikäli verkkopankkitunnuksia ei ole käytössä, tulee suoramaksusopimus tehdä omassa pankkikonttorissa.

Svea on taloudellisesti järkevä vaihtoehto, sillä luoton korko pysyy koko laina-ajan samana ja laina maksetaan takaisin tasaerissä. Lainan korko on 9,47%, joten se on myös paljon alle useimpien pikavippejä tarjoavien yritysten korkojen. Laina myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, joten se on myös useampien saatavilla kuin pankkilaina.

Myönteinen luottopäätös annetaan henkilölle, jonka luottotietorekisteri on puhdas. Laina-aika on 2-10 vuotta.

 

Nopsalaina

Nopsalaina on edellistä hintavampi, mutta nopeampi vaihtoehto 4000 euron kulutusluoton ottamiselle. Luotto haetaan verkkohakemuksella Nopsalainan verkkosivujen kautta ja on käytettävissä lähes heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Lainaa voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat, joilla on käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne ja joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemuksen voi tehdä verkkosivujen lisäksi myös puhelimitse. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai hänellä tulee olla pysyvä oleskelulupa Suomessa.

Yksin lainaa haettaessa nettotulojen täytyy olla vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Luottoa voi hakea myös kanssahakijan kanssa yhteisvastuullisesti, jolloin raja on suurempi, 2400 euroa. Tässä tapauksessa hakijoiden tulee olla vakituisesti samassa osoitteessa asuvia puolisoita tai avopuolisoita.

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä, minkä lisäksi asiakkaan käytössä on kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Vuosikorko on alkaen 8,9%, mutta lopullinen korko määräytyy henkilökohtaisesti. Nopsalaina edellyttää myös 4000 euron pikalainalle 195 euron suuruista tilinperustamismaksua sekä kuukausittaista 8,5 euron suuruista tilinhoitomaksua. Maksun eräpäivää on mahdollista lykätä ilman erillistä maksua. Laina-aika on neuvoteltavissa 6-120 kuukauden välille.

4000e pikavippi

Bank Norwegian

Bank Norwegian on uutuus Internetin lainantarjoajien joukossa. Yritys lupaa tarjota edullisen vaihtoehdon suurempien hankintojen rahoittamiselle tai useampien pienempien ja kalliimpien pikalainojen yhdistämiselle yhdeksi isommaksi pankkilainaksi. Yritys tarjoaa 4000 euron pikavippiä ilman vakuuksia yli 23-vuotiaille henkilöille, joilla on puhdas luottotietorekisteri sekä nimi Suomen Väestörekisterissä vähintään 36 kuukauden ajan ennen lainahakemuksen tekemistä. Laina sopii siis myös Suomeen muualta muuttaneille henkilöille tietyin ehdoin, mikä on etu tällaisessa tilanteessa olevien ihmisten kannalta.

Lainan korko määräytyy asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan, joten kyseessä on joustava palvelu. Korko vaihtelee 4,99% ja 22,49% välillä. Lainalle on saatavilla takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta, mutta 4000 euron pikalainan kohdalla on järkevää harkita paljon lyhyempää takaisinmaksuaikaa, sillä tilinhoitomaksuista ja koroista ehtii tuossa ajassa kasvaa melko suuri summa. Tilinhoitomaksu on 5 euroa kuukaudessa ja tilinperustamismaksu 95 euroa.

Lainahakemus täytetään yrityksen verkkosivuilla ja sen voi allekirjoittaa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

 

Bigbank

Bigbank myöntää verkkohakemuksella haettavia kulutusluottoja, jotka ovat pikalainoihin verrattuna edullisia. Yksin haettassa asiakas voi nostaa jopa 10 000 euron kulutusluoton. Kanssahakijan kanssa summa on jo 20 000 euroa. Maksuaikaa luotolleen saa yksin haettaessa 60 kuukauteen saakka, yhteisvastuullisessa lainassa 120 kuukauteen saakka. Mikäli haettava laina on pienempi, kuten vaikka pikalaina 4000 euroa,niin silloin kannattaa maksuaika valita paljon lyhyemmäksi, toki oman kuukausittaisen maksukyvyn huomioon ottaen.

Kulutusluoton saamisen edellytyksiä ovat 22 vuoden ikä, moitteeton maksuhistoria sekä vähintään 1200 euron suuruiset kuukausittaiset nettotulot. Tulorajalla varmistetaan lainanottajan maksukyky.

Esimerkiksi kahden vuoden laina-ajalla Bigbankin kautta otettua lainaa maksetaan korkoineen takaisin yhteensä 182 euroa kuukaudessa, jolloin korko on alkaen 8,9%. Lainan pääoman ja korkojen lisäksi veloitetaan 195 euron suuruinen perustamismaksu ja kuukausittainen 8,5% tilinhoitomaksu.

Lainahakemus täytetään verkossa. Hakijan kannattaa varautua antamaan tietoja muun muassa kuukausittaisista tuloistaan ja menoistaan sekä ennestään käytössä olevista luotoistaan. Bigbankin asiakkaan on mahdollista myös yhdistää vanhat lainansa yhdeksi edullisemmaksi ja suuremmaksi lainaksi.

Ostosraha.fi

Ostosraha myöntää kulutusluottoa 20-75 – vuotiaille suomalaisille. 4000 euron pikalainalla on 21 vuoden vähimmäisikäraja. Takaajia tai vakuuksia ei vaadita. Lainalla on kiinteä 24,9% korko, joka pysyy samana koko laina-ajan.

Esimerkiksi 4000€ lainalle kannattaa valita 24 kuukauden maksuaika, jolloin kustannukset pysyvät tilinhoitomaksuineen ja korkoineen maltillisina. Tällöin kuukausierän suuruus tulee olemaan 224 euroa. Laina maksetaan takaisin kuukausittain aina tasaerissä. Ostosraha.fi—sivustolla voi myös hakea lainankorotusta jo olemassa olevalle lainalle. Tällöin edellinen luotto tulee olla hoidettu asianmukaisesti ja edellisiä lyhennyksiä tulee olla tehtynä vähintään kuusi erää.

Lainahakemus tehdään verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen kautta verkkosivustolla. Se on mahdollista täyttää mihin vuorokaudenaikaan tahansa, mutta hakemuksia käsitellään ainoastaan kello 8-22 välisenä aikana. Mikäli hakemus täytetään tämän aikahaarukan sisällä, saa päätöksen lainan myöntämisestä jo viidessätoista minuutissa, minkä jälkeen luotto on käytettävissä todella pian. Mikäli rahan käyttöön saamisella on lainkaan kiire, on Ostosraha hyvä vaihtoehto.

Ostosraha-kulutusluoton ottajalla on käytössään 1-3 maksuvapaata kuukautta koko laina-ajalleen. Maksuvapautta on haettava ennen laskun erääntymistä, muutoin sitä ei voida myöntää. Maksuvapaan kuukauden käyttämisestä veloitetaan 10 euron järjestelykulut sekä myös korkokulut tältä ajalta.

Vertaislainat Fixura ja Fellow Finance

Vertaislaina on laina, jossa yksityiset sijoittajat lainaavat yksityisille ihmisille rahaa. Nämä vaihtoehdot voivat olla kallimpia tai halvempia kuin tavalliset kulutusluotot, sillä lopullisen lainatarjouksen tekee aina yksityinen ihminen lainahakemuksen perusteella. Asiakas saa itse ehdottaa lainahakemusta täyttäessään itselleen sopivan suuruista laina-aikaa sekä lainan korkoa.Toki myös summa, kuten vaikka 4000 euroa lainaa on hakijan päätettävissä. Sijoittaja hyväksyy tai on hyväksymättä ehdotusta tai vaihtoehtoisesti antaa oman lainatarjouksensa, jonka summa voi olla suurempi tai pienempi kuin haettu summa, kuten myös lainan korko voi poiketa ehdotetusta.

pikalainaa kännykälläRahojen käyttöön saamista joutuu todennäköisesti odottamaan vertaislainaa käyttäessä pidempään kuin muiden rahalaitosten kautta otettavissa luotoissa. Tämä vaihtoehto käy siis henkilölle, joka pystyy odottamaan rahojen saamista jonkin aikaa ja on valmis kokeilemaan, saisiko mahdollisesti lainaa juuri haluamillaan ehdoilla. Lainaa haetaan verkkohakemuksella yrityksen verkkosivujen kautta, minkä jälkeen odotetaan sijoittajan vastausta. Myös vertaislainan saaminen edellyttää puhdasta luottotietorekisteriä, sillä lainanvälityspalvelu tarkistaa tämän.

No comments
Matti KuustonenLainaa 4000€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *