Lainaa heti

Mistä saa lainaa heti? Pikalainafirmojen lainatarjonta on monenkirjavaa

Kun tarvitsee lainaa heti ilman vakuuksia, on tarjolla vain rajallinen määrä vaihtoehtoja. Suomessa tosin rajallinen määrä vaihtoehtoja tarkoittaa useampaa kymmentä pikalainayritystä, joiden tuotteista löytyy lähes välittömästi myönnettävää lainaa. Tämä on kuluttajan kannalta tietysti positiivista, sillä yrittäjien välinen kilpailu asiakkaista hyödyttää aina kuluttajaa. Rahoitusmarkkinoilla tarjotaankin tällä hetkellä toinen toistaan houkuttelevampia pikalainasopimuksia, joista voi olla vaikea löytää se itselle paras lainasopimus.

Tämä artikkeli kuitenkin pyrkii valottamaan suosituimpien pikalainayritysten tarjontaa pähkinänkuoressa, jotta markkinoilla toimivista pienlainayrityksistä saisi paremman käsityksen. Teksti pystyy tarjoamaan vain pintaraapaisun kunkin yrityksen perustoimintaideoista, joten jos haluaa saada yrityksistä enemmän lisätietoa, kannattaa suunnata yritysten omille nettisivuille. Vaikka lainaa tahtoisikin heti, on hyvä pysähtyä vertailemaan vaihtoehtoja. Jos valitsee summamutikassa vain jonkun pienlainantarjoajan palvelun, ei välttämättä tule valinneeksi omalta kannalta optimaalisinta ratkaisua.

Everyday.fi tarjoaa joustoluottoja mobiilisovelluksen kautta

Everyday.fi tarjoaa lainaa heti modernisti mobiilisovelluksen kautta. Sovellus toimii iOS:illa ja Androidilla. Rahaa voit nostaa myös tekstiviestillä tai OPR-Online-palvelussa. Everyday-luottosopimuksesta on hyötyä myös verkkokaupassa asioidessa. Everyday-lasku käy maksutapana jo yli 6 000 verkkokaupassa, ja se on näppärä tapa maksaa verkkokauppaostokset. Yrityksen joustoluotto myönnetään 2 000 eurolle, ja lainapäätöksen saa 15 minuutissa. Voit nostaa haluamasi summan rahaa euron tarkkuudella. Miniminostosumma on 20 euroa. Everyday-luottosopimuksen tekeminen on täysin ilmaista, maksat ainoastaan käyttäessäsi luottoa. Todellinen vuosikorko 800 euron lainalle on palvelussa 99,69 prosenttia.

Lainasi laskut saat maksettavaksi kerran kuussa. Voit maksaa joko kaiken kerralla pois tai hyödyntää osamaksuominaisuutta. Minimilyhennys on kuitenkin vähintään 20 euroa kuukaudessa. Kuluvan kuukauden maksut lankeavat maksettavaksi seuraavan kuun lopussa, joten keskimääräinen lainan takaisinmaksuaika on 45 päivää. Everyday.fin sivustolla on myös toistuvasti hyviä kuukausitarjouksia, kuten alennuksia nettikauppoihin. Silloin tällöin sivustolla järjestetään myös kilpailuja, joissa voi voittaa kivoja palkintoja.lainaa heti

Everyday.fi sopii modernin mobiilikäytäntönsä vuoksi teknologian edelläkävijöille. Everyday-lainapalvelut tarjoavat monipuolisia ja joustavia lainankäyttötapoja, sillä esimerkiksi Everyday-lasku käy maksutapana useissa verkkokaupoissa. Everyday.fi onkin hyvin uudenaikainen lainapalvelu, joka tarjoaa kuluttajalle paljon mahdollisuuksia. Vaihtuvat kuukausitarjoukset ja satunnaiset kilpailut tuovat palveluun yhteisöllisen tunnelman.

Halinolla maksat ainoastaan korkokuluja

Pikalainafirmoissa korkokulujen lisäksi tulee usein maksettavaksi erilaisia lisäkuluja, kuten avaus- tai laskutusmaksuja. Ei Halinolla! Halinolla maksat ainoastaan vuosikorkoa. Tällä hetkellä Halinon lainoissa todellinen vuosikorko on 29,84 prosenttia. Halinolla voit myös aina maksaa lainasi pois etukäteen ilman lisäkuluja. Lainaa myönnetään 100–3 000 euroa, mutta jos haet yhteishakijan kanssa lainaa, teille voidaan myöntää yhteensä jopa 6 000 euroa luottoa.  Halino ei lupaa lainaa välttämättä heti, mutta kuitenkin jo 1–3 pankkipäivän kuluessa – lainapäätöksen saat joka tapauksessa heti. Jos pankkisi on Osuuspankki, Nordea tai Danske Bank, rahat ovat tililläsi kuitenkin jo heti samana päivänä.

Halino-lainaa voit saada, jos olet yli 22-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja asut vakituisesti Suomessa. Hakijalta pitää myös löytyä julkinen matka- tai lankapuhelinliittymä. Halinon toimintatavat ovat hioutuneet pitkän ajan kuluessa, sillä Halinolla on rahoitusalasta jo yli 25 vuoden kokemus. Halinolta saa lainaa heti.

Credit24:n asiakastyytyväisyys on ällistyttävät 94,5 prosenttia

Credit24:llä asiakas on kaikkein tärkein. Tällä hetkellä Credit24:llä on käynnissä kampanja, jossa luvataan asiakkaille 30 päivän tyytyväisyystakuu. Lainaa heti saa helposti ja nopeasti. Jos palveluun ei ole tyytyväinen, on luotosta maksetut kulut mahdollista saada takaisin lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun 30 päivän sisällä. Credit24:n maksuton asiakaspalvelu auttaa askarruttavissa asioissa kello 9–17 välillä. Voit valita joko perinteisen puhelinpalvelun tai jutella asiakaspalvelijoiden kanssa chatissa.

Credit24 lupaa rahat tilille nopeasti, keskimäärin 15 minuutissa. Tämä suosittu yritys toimii jo 15 maassa, Suomessa asiakkaat ovat käyttäneet palvelua jo 700 000 kertaa. Yrityksen valtteja ovat hyvän asiakaspalvelun lisäksi lisäkulujen pienuus. Koron lisäksi peritään vain nostopalkkio. Firma tarjoaa jatkuvaa luottoa asiakkailleen 200–3 000 euron välillä. Maksuajat vaihtelevat kuukaudesta jopa kolmeen vuoteen. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 50,2 prosenttia, mikä on melko maltillinen summa. Jos tarvitset lainaa heti, Credit24 on harkitsemisen arvoinen, sillä pikalaina-asiakkaat ovat olleet sen palveluihin tyytyväisiä.

Risicumilta saa lainaa heti, jos pystyy todistamaan tulonsa

Vuonna 2005 perustettu Risicum tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoja ja joustolainaa. Kertalainaa on saatavissa 500, 750 tai 1 000 euroa vuoden takaisinmaksuajalla. Kulutusluoton todellinen vuosikorko on 49,16 prosenttia. Joustolainassa asiakkaalle myönnetään 2 050 euron luottosaldo, jonka rajoissa lainaa voi nostaa oman mielensä mukaan. Tyypilliselle 2 050 euron joustolainan nostajalle lankeaa maksettavaksi 77,16 prosentin todellinen vuosikorko.

Lainahakemuksen yhteydessä selvitetään myös lainanhakijan tulot. Riittävä tuloselvitys on edellytys lainan välittömälle saamiselle. Käyttämällä Instantor-palvelua saat tarkistettua tulotietosi välittömästi, eikä tulotositteiden lähettämistä tarvita. Jos et kuitenkaan pysty tai halua käyttää Instantor-palvelua, tulee hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen vielä lähettää tositteita Risicumille. Ilman Instantorin käyttöä hakijaa vaaditaan lähettämään kopio palkkakuitista tai tiliote kolmen kuukauden ajalta. Yrittäjiltä vaaditaan verotuspäätös, ja eläkeläisten tulee toimittaa eläkepäätös. Tämä menettely vaaditaan vain ensimmäisellä lainanhakukerralla.

Risicumin valtti on monipuolinen tarjonta. Kun tarjolla on sekä kulutusluottoja että joustolainaa, löytyy erilaisiin tilanteisiin ratkaisu yrityksen lainatarjonnasta. Yritys toimii tiukasti lain asettamissa puitteissa, toiminta on läpinäkyvää ja selkeää eikä asiakkaalle tule hinnoittelun suhteen yllätyksiä.

 Ferratum Koroton on kuluton ensilaina

Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan tilaisuuden ottaa ensilainaa ilman kuluja tai korkoja. Hyväksytyn lainapäätöksen saaneelle rahat maksetaan tilille tavallisesti minuuttien sisällä hyväksytystä päätöksestä. Lainanhakuprosessikin vie kokonaisuudessaan vain muutaman minuutin, eli laina on saatavissa tilille lähes välittömästi.

Ensilainaa voi hakea 50–300 euroa, ja laina-aika riippuu lainasumman suuruudesta. Tämä laina ei sisällä inhottavia piilokuluja tai sitoumuksia, vaan voit luottaa siihen, että kuluton todellakin tarkoittaa kulutonta. Niille, jotka ovat ottaneet jo ensilainan Ferratumilta, on tarjolla jatkossa Joustava-luotto. Saat luottotilillesi 2 000 euroa, ja lainaa voit nostaa tarpeen mukaan. Joustava-luoton todellinen vuosikorko on 219,29 prosenttia.

Kun käytät Ferratumin lainapalveluita, saat rahat käyttöösi hetkessä. Lainan hakeminen käy helposti joko yrityksen kotisivuilla tai mobiilisovelluksella. Asiakaspalvelu on käytettävissä ongelmatilanteissa kellon ympäri puhelimitse tai sähköpostin kautta. Ferratumin tavoitteena onkin tuoda ihmiset ja raha yhteen, minkä Ferratumin sujuvat palveluprosessit varmistavat.

Luottoyritys Aasa lainaa kuluttajille lainanantajan vastuuta painottaen

Aasalta lainan saa kätevästi verkkohakemuksella, ja lainaa myönnetään jopa 5 000 euroon saakka. Kun henkilökunta on käsitellyt hakemuksen, lähetetään hyväksytyn päätöksen jälkeen lainasopimus sähköpostiin allekirjoitettavaksi. Aasalta ei siis välttämättä saa lainaa heti välittömästi, mutta rahat ovat kuitenkin melko nopeasti tilillä.

Aasa painottaa arvoissaan vastuullista lainanottamista ja noudattaa vastuullisen luotonannon kriteerejä, jotka ovat peräisin ECRC:ltä. ECRC on eurooppalainen vastuullista luotonantoa edistävä ryhmittymä. Aasan nettisivuilla painotetaan, että maksuongelmiin on puututtava ajoissa. Aasa toivookin mahdollisien maksuongelmien kohdatessa asiakkailtaan pikaista yhteydenottoa yrityksen asiakaspalveluun, jotta ongelmat voitaisiin ratkaista kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla.

Aasan sivustoilla on myös listattu varoitusmerkkejä, jotka ennakoivat kuluttajan maksuvaikeuksia. Lista on hyvä ja kattava ja antaa jokaiselle kuluttajalle ajattelemisen aihetta. Lisäksi sivustolla neuvotaan, miten kannattaa toimia maksuvaikeuksia kohdatessa. Kaiken kaikkiaan Aasan vastuullinen lainauspolitiikka on jämäkkä peruskivi yrityksen pienlainatoiminnalle.

Euroloanin Express-palvelulla lainaa jopa alle kolmessa minuutissa

Vuodesta 2007 saakka toiminut Euroloan on kansainvälisen kuuloisesta nimestään huolimatta täysin kotimainen rahoituspalvelu. Euroloan toimii täysin sähköisesti netissä, joten turhaa paperijätettä ei pääse syntymään tämän firman palveluja käytettäessä. Lainapäätöksen saa yrityksestä välittömästi, ja rahat ovat käytettävissä heti.

Alle kolmessa minuutissa haettavan Express-lainan maksimimäärä on 300 euroa, mutta avaamalla Euroloanille piilokuluttoman luottotilin voi luottoa saada jopa 10 000 euroa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 1 500 euron lainalle on 14,9 %, mutta lainakohtaisesti yrityksen tarjoamien luottojen todelliset vuosikorot vaihtelevat 4,9 –50,5 %:n välillä.

Firmassa panostetaan asiakaspalveluun, ja miellyttävä henkilökunta palvelee asiakkaita sähköpostin, chatin tai sähköpostin välityksellä laina-asioissa. Asiakkaiden tietosuoja on taattu upouudella FinTech-teknologialla. Ei siis ihme, että Euroloanin asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. 75 prosenttia palveluita käyttäneistä kuluttajista suosittelee Euroloania. Euroloan noudattaa toiminnassaan avoimuuden, reiluuden sekä hyvän palvelun periaatteita.

Avaa Suomilimiitti-palveluun luottotili, ensimmäinen nosto kuluitta jopa 1 000 euroon saakka

Jos tarvitset lainaa usein heti paikalla, Suomilimiitti voi olla firma sinua varten. Suomilimiitti on erikoistunut tarjoamaan hyviä ratkaisuja toistuviin rahoitustarpeisiin. Yritys tarjoaa joustava tililuottoa 2 000 euron luottorajalla helposti ja vaivattomasti. Lainaa voit hakea kätevästi tekstiviestillä. Suomilimiitti tarjoaa uusille asiakkailleen myös mukavan bonuksen: jos ensimmäinen nosto on enintään 1 000 euroa, saa sen tehdä ilman korko- tai lisäkuluja, kunhan lainan maksaa pois seuraavan kuun loppuun mennessä.

Normaalisti nostoprovisio on 15 % lainasummasta. Jos laina maksetaan pois osamaksulla, kertyy avoimesta lainasummasta korkoa 8,9 prosenttia kuukaudessa. Todellinen vuosikorko esimerkiksi 800 euron lainalle vuoden takaisinmaksuajalla on 163,98 %.

Suomilimiitti tarjoaa asiansa hyvin hoitaneille asiakkaille myös mahdollisuutta pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Tämä antaa lainanottajan taloudelle joustovaraa. Suomilimiitti-palvelussa ei ole vuosimaksua tai muita kiinteitä kuluja, joten kuluttaja maksaa vain luottotilin käytöstä. Lainahakemuksen voi lähettää milloin vain ja niitä käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Myös Vivus.fi tarjoaa ensilainan ilman kuluja

Vivus.fi vaatii ensilainan ottajaa luomaan nettisivuillaan asiakasprofiilin, jonka avulla asiakas pystytään tunnistamaan. Ensimmäisen lainauskerran jälkeen voit hakea asiakasprofiilisi kautta lisälainaa joko netin kautta tai puhelimitse. Asiakasprofiilissa voi myös hallinnoida omia tietojaan ja katsella laskujen tietoja. Vivus.fi tarjoaa asiakkaille pikalainaa 10 eurosta aina 2 010 euroon saakka. Vivus.fi markkinoi palveluaan nopeana, helppona ja luotettavana.

Rahat saa tilille pikaisesti, usein jo 15 minuutissa. Ensilainan todellinen vuosikorko on aina pyöreät nollaa prosenttia. Ensilainaa myönnetään korkeintaan 400 euroa. Vanhoille asiakkaille myönnetään aina 2 010 euron laina. Tyypilliselle 2 010 euron esimerkkilainalle todellista vuosikorkoa voi kertyä 446,2 %. Vivus.fi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta siirtää halutessaan luoton eräpäivää. Eräpäivää voi siirtää joko 14 tai 30 vuorokautta. Eräpäivänsiirtomaksu tulee hoitaa eräpäivään mennessä, jos mieli vaihtaa eräpäivää.

Vivus.fi sopii ihmisille, joiden eteen pompsahtaa yllättävä lasku tai menoerä, mutta joilla kuitenkin on säännölliset tulot ja kyky maksaa laina nopeasti takaisin. Vivus.fin lainat maksetaan takaisin pääsääntöisesti 30 vuorokauden kuluessa. Lainojen kohderyhmää ovat yli 20-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot.

Cashbuddy tarjoaa pikaista lainaa jopa 3 000 euroa

Cashbuddy on suomalainen osakeyhtiö, jonka palveluperiaate on tarjota lainaa nopeasti ja helposti. Lainan voi saada jopa saman päivän aikana, mikäli pystyy toimittamaan tulotositteet heti. Lainaa voi hakea vaivattomasti puhelimella, ja lainapäätöksen saat heti hakemuksen jättämisen yhteydessä. Hyväksytyn lainahakemuksen voit allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lainan saamiseksi hakijalla tulee olla yli 1 200 euron säännölliset nettotulot kuukaudessa, jotta laina voidaan myöntää. Ikäraja Cashbuddylla on pikalainamarkkinoiden korkeimmasta päästä, sillä hakijan täytyy olla 22 vuotta täyttänyt. Lainaa myönnetään 3 000 euroon asti, ja lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 35–55 prosentin välillä. Asiakkaalla voi olla yksi lyhennettävä laina kerrallaan.

vippaa muutama seteli helpostiCashbuddy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta saada lainan takaisinmaksuun aikaa jopa viisi vuotta. Muutenkin takaisinmaksu on tehty joustavaksi: erän kokoa voi muuttaa ja myös mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin on olemassa. Lainan takaisinmaksu on siis tehty kuluttajalle todella joustavaksi, joten erilaisiin tilanteisiin mukautuva takaisinmaksuohjelma on Cashbuddyn asiakkaille taattu.

Credigolla takaisinmaksuaika voi olla jopa 60 kuukautta

Credigo on toiminut Pohjoismaissa jo vuodesta 2006 alkaen. Firma tarjoaa läpinäkyviä ja piilokuluttomia lainoja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Hakiessasi Credigolta lainaa saat rahat heti tilillesi. Yrityksen nettisivuilla on nähtävissä videotutoriaali lainanhakuprosessista, jos kokee tarvitsevansa apua lainanhakuprosessissa. Toki myös asiakaspalvelusta saa apua tarvittaessa. Lainoja käsitellään ja maksetaan aukioloaikoina, jolloin lainaa on mahdollista saada heti tilille noin viidentoista minuutin sisällä. Laina-aikaa voit saada kuudesta kuukaudesta ruhtinaalliseen 60 kuukauteen saakka. Lainasummat vaihtelevat 100–2500 euron välillä.

Koska Credigon lainoissa ei ole piilokuluja, lainan ainoa kustannus on sen korko.  Yritys noudattaa alle 2 000 euron pienlainoille asetettua korkokattoa, joten lainan todellinen vuosikorko ei koskaan kipua yli 50,5 prosentin. Tarkka todellinen vuosikorko määrittyy kuitenkin aina tapauskohtaisesti lainan määrän ja keston mukaan. Hakemuksen tekemisestä tekee helppoa se, että liitteitä ei tarvita. Internet-yhteys ja pankkitunnukset riittävät.

Miten laajasta pikalainatarjonnasta voi löytää itselle parhaan vaihtoehdon?

Yrityksiä, jotka tarjoavat lainaa heti tai melkein heti on Suomessa todella paljon. Yllä oleva listaus ei kata läheskään kaikkia alan toimijoita, vaan esittelee vain joitakin tunnetuimpia pienlainaa tarjoavia yrityksiä. Lainaa etsivä kuluttaja voi siis olla haastavan tehtävän edessä yrittäessään löytää parhaan lainadiilin. Internetissä on olemassa sivustoja, joilla vertaillaan kätevästi laskureiden avulla lainoja. Tällöin on helpompaa löytää edullinen laina, mutta laskurit eivät kerro koko totuutta.

Lainoja on todella haastavaa vertailla objektiivisesti, sillä halvin laina ei aina ole kuluttajalle se paras. Se, mikä laina kenellekin on se parhain, riippuu siitä, millaisia ominaisuuksia lainalleen tahtoo. Haluaako pitkän takaisinmaksuajan? Paljonko lainaa tarvitsee? Ovatko maksuvapaat kuukaudet tarpeen? Täyttääkö lainanmyöntökriteerit? Kuinka pian laina pitää saada käyttöön… Kaikki nämä ovat seikkoja, jotka pitää ottaa lainaa etsittäessä huomioon.

Jos aiot siis ottaa lainaa nopealla aikataululla, varaa edes jokunen tunti vaihtoehtojen pohtimiseen. Vain harvoin lainaa tarvitsee kirjaimellisesti heti – yleensä aikaa on jonkun verran käytettävissä toimintasuunnitelman tekemiseen. Lainojen vertailuun käytetty panostus maksaa itsensä kyllä takaisin.

No comments
Matti KuustonenLainaa heti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *