Pikavippi 100€

Miten löytää 100 euron lainaa parhailla ehdoilla?

Takavuosien hittibändi Nylon Beat jo aikanaan rallatteli kaipuustaan saada satasen laina. 100 euron pikavippi on lainojen pikkumusta, joka on ikiklassikko. Tämä näppärä tasasumma voi tehdä ihmeitä budjetille. Toisaalta lainana 100e vippi on niin pieni, että takaisinmaksu ei kirpaise liian pahasti.

Lähes kaikki pienlainoja tarjoavat yritykset tarjoavat mahdollisuutta hakea lainaa 100 euroa. Runsas valikoima onkin suurin ongelma, mitä 100 euron vippi mielessä etsivä hakija kohtaa. Kun valinnanvaraa on paljon, on päätöksiäkin vaikeampi tehdä. Onneksi Internet on pullollaan erilaisia pikalainoja vertailevia laskureita, joista voi saada ensiapua päätöksentekoprosessiin.

 

Onko mahdollista saada 100e pikavippi tilille heti?  Tarvitseeko vakuuksia?

100 euroa pikalainaa saa lähes aina hyvin nopeasti tilille, eikä näin pienen lainasumman ollessa kyseessä tarvita yleensä erillistä tuloselvitystä. Pikavippiä 100 euroa voi hakea kätevästi joko verkkohakemuksella tai joissakin tapauksissa tekstiviestillä. Yleensä laina on tilillä jo muutamien minuuttien kuluttua. Useissa firmoissa lainoja myönnetään vuorokauden ympäri. Huomioi kuitenkin, että yöaikaan myönnetyt lainat voi nosta vasta kello seitsemän jälkeen aamulla.

Vakuuksia pikalainalle ei tarvita, vaan kyseessä on vakuudeton laina. Et siis tarvitse isoa omaisuutta tai takaajia pikalainan hakemista varten. Riittää, että luottotiedot ovat kunnossa ja täytät pienlainayrityksen omat lainanhakijaa varten asetetut kriteerit.

 100e pikavippi

Mitä eroa on pikavipeillä ja joustoluotolla?

Nimitystä pikavippi käytetään yleensä pienehköistä kertalainoista, jotka on mahdollista saada helposti pelkästään muutamalla napinpainalluksella. Sen jälkeen, kun lakiuudistus jokunen vuosi sitten asetti alle 2 000 euron pikavipeille korkokaton, monet yritykset luopuivat varsinaisten pikavippien tarjoamisesta, sillä lakiuudistuksen jälkeen pienlainayritysten ei ollut enää taloudellisesti kannattavaa tarjota niitä.

Suuri osa yrityksistä onkin korvannut pikavippitarjontansa joustoluottopalveluilla. Joustoluotto toimii hieman pankkikortin tapaan, sillä asiakas avaa joustoluottoa tarjoavaan firmaan tyypillisesti muutaman tuhannen euron luottotilin, jolta lainaa voi nostaa tarvittaessa. Myönnettävät joustoluotot ovat normaalisti 2 000 euroa suurempia, joten korkokattolaki ei sido niitä. Joustoluotto myös sitouttaa asiakkaan tehokkaasti pienlainayrityksen palvelujen käyttäjäksi.

Puhekielessä nimitystä vippi käytetään kuitenkin usein lähes kaiken tyyppisistä pienlainoista.

 

 

Kannattaako vain 100 euron lainan takia avata joustoluottotiliä?

Tämä riippuu aivan siitä, millaiseksi arvelee lainantarpeen muodostuvan tulevaisuudessa. Jos epäilet, että et tarvitse luottoa lähitulevaisuudessa, ei joustoluottotilin avaaminen ole ehkä kovin järkevä ratkaisu. Tällöin kannattaa mieluummin yrittää löytää itselle sopiva kertalaina, joka on mukavan simppeli ratkaisu yksittäisissä lainatapauksissa, kun tarvitsee vippiä 100 euroa.

Jos kuitenkin arvelee, että uusi laina voi olla pikapuoliin ajankohtainen, on joustoluoton hankkiminen järkevä ratkaisu. Tällöin luottoa on jo valmiiksi myönnettynä, eikä lisälainaa tarvitse enää erikseen hakea. Voit vain nostaa joustotililtäsi kätevästi tarvitsemasi rahasumman, kunhan tilin luottoraja ei ylity. Niin helppoa ja kätevää on joustoluottotilin käyttö.

 

 

Miten joustoluotto käytännössä toimii?

Joustoluotto toimii vararahastona, josta rahaa voi nostaa aina tarvittaessa. Joustoluottotilin voi hankkia jo ennen kuin tarvetta rahanlainaamiseen syntyy, sillä käyttämättömästä tilistä ei yleensä peritä maksuja. Kun joustotililtä nostetaan lainaa, perii lainan myöntänyt taho yleensä provision nostetusta summasta. Tämä provisio on usein joku tietty prosenttiosuus noston kokonaismäärästä. Jotkut luottofirmat tosin eivät peri nostoprovisioita lainkaan.

Joustoluottosopimus voi olla voimassa tietyn määräajan tai olla jatkuvakestoinen sopimus. Tällöin voit nostaa lainaa yhä uudestaan ja uudestaan, kunhan kerralla lainassa oleva summa ei ylitä luoton maksimimäärää.

Joustoluoton nimellä kulkevissa lainatuotteissa on suuria eroja. Osa joustoluotoista tulee melko kalliiksi muuan muassa useiden sivukulujen vuoksi, osa joustolainasta taas on suhteellisen edullista. Kannattaa siis vertailla eri firmojen tarjoamia joustolainapaketteja huolella, jos päätyy tekemään joustolainasopimuksen.

 

Voiko 100 euron lainan maksaa pois aiottua nopeammin? Saako maksuaikaa lisää?

100 euron pikavippi on sen verran pieni, että huimia maksuaikoja sille harvemmin saa. Luotonmaksun aikaistaminen on lakisääteinen oikeus, joten se koskee kaikkia otettuja lainoja. Lainat saa halutessaan siis aina maksaa pois aiottua nopeammin. Varsinkin suurempien lainojen kohdalla ennenaikainen maksaminen on järkevää, jos taloudellinen tilanne yllättäen paraneekin. Maksamattomista lainoista kertyy nimittäin korkokuluja, joten lainan nopealla takaisinmaksulla säästät selvää kahisevaa.

Lainan eräpäiviä pystyy myös yleensä tarvittaessa muuttamaan pientä maksua vastaan. Jos kuitenkin lainan takaisinmaksu näyttää olevan vakavasti vaarassa, kannattaa ottaa yhteys välittömästi luottoa myöntäneen yrityksen asiakaspalveluun ratkaisun löytämiseksi.

 

 

Onko lainahakemus sitova?

Ei ole. Pelkkä lainanhakeminen ei vielä sido lainanhakijaa mihinkään. Ennen lainasopimuksen syntymistä voit vielä perua lainan. Vaikka sopimus olisi ehtinyt jo syntyäkin, velallisella on oikeus perua laina 14 vuorokauden kuluessa lainan solmimisesta. Luotonantaja voi vaatia perutusta lainasta peruutuskorvausta, mikäli siitä on ollut maininta sopimusehdoissa. Rahat on palautettava luotonantajan tilille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 vuorokauden sisällä lainan perumisesta. Jos rahoja ei palauteta, lainan peruuttaminen purkautuu, ja alkuperäinen lainasopimus palaa voimaan.

 

 

Miksi kannattaa hakea luottoa lainayrityksiltä pankin sijasta?

Aina se ei kannatakaan. Mitä suurempaa lainaa tarvitset, sitä huolellisemmin kannattaa pohtia, tulisiko pankkilaina edullisemmaksi. Järjettömän isoja lainasummia pienluottoyritykset eivät edes myönnä, vaan 10 000 euroa alkaa olla lähellä maksimia. Pankkilainojen lainanmyöntöperusteet ovat kuitenkin kiristyneet, ja hakuprosessi voi olla pitkä ja uuvuttava. Lainan hakeminen luottoyritykseltä voi siis olla hyvä idea myös hieman isompien lainojen ollessa kyseessä.

Pienempien lainojen ollessa kyseessä luottoyrityksiltä lainanhakeminen on lähes aina parempi ratkaisu. Pankit eivät edes tarjoa asiakkailleen kovin pieniä lainoja, vaan 100 euron pikavippiä hakeva lähinnä nauretaan pihalle. Pankit eivät myöskään pysty kilpailemaan pienluottojen kanssa helppoudessa ja nopeudessa. Pikalaina 100e on nopeimmillaan tilillä muutamassa minuutissa, ja lainanhaku ei vie paljoa enempää aikaa.

 

 

Todellinen vuosikorko helpottaa edullisimman lainan etsimistä

Ilman todellista vuosikorkoa lainojen vertailu olisi todella haastavaa. Joka firmalla on oma korkoprosenttinsa ja myös käsittelykulujen hinnat vaihtelevat yrityksestä toiseen.Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset. EU-maissa toimivien luottoyritysten on kerrottava lainasopimuksen yhteydessä lainan todellinen vuosikorko. Kaikki yritykset myös käyttävät todellisen vuosikoron laskemiseen samaa laskentakaavaa, jotta tulokset olisivat yhteismitallisia.Todellinen vuosikorko huomioi koron lisäksi myös muut lainoista tulevat kulut. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon myös laina-ajan pituuden vaikutuksen lainan kustannuksiin.

Pelkästä lainasta perittävästä korosta käytetään nimeä nimelliskorko. Nimelliskorko ei ota huomioon lainan muita kuluja, vaan kertoo ainoastaan lainan korkoprosentin. Nimelliskorko ei siis ole yksistään hyvä lainanvertailuperuste. Nimelliskoron ja todellisen vuosikoron käsitteet ovat monelle epäselviä, mutta niiden välinen ero on erittäin tärkeää painaa mieleen. Edullisinta lainaa etsiessäsi kiinnitä siis huomiota enemmän todelliseen vuosikorkoon, älä nimelliskorkoon.

 

 

Mihin käyttötarkoituksiin voi saada lainaa 100 euroa?

Sinun ei tarvitse perustella lainantarvettasi luottoa myöntävälle yritykselle. Voit käyttää saamasi lainan ihan mihin itse haluat. Keskimäärin suurin osa otetuista pikalainoista menee peruselämiseen. Monia pikalaina 100 euroa auttaa selviämään hetkellisistä talousvaikeuksista silloin, kun ruokakaapit jo ammottavat tyhjyyttään. Pikalainoja otetaan paljon myös yllättävien menojen takia. Kaikkea ei elämässä voi ennakoida, ja esimerkiksi elintärkeän kodinkoneen tai vaikkapa auton hajoaminen saa monet harkitsemaan pikalainaa. Jonkin verran pikalainoja otetaan myös juhlimista ja matkailua varten. Syitä ottaa pikalainaa 100 euroa on yhtä montaa kuin on ihmisiäkin.

 

 

Miten voi tietää, mikä pienluottofirma kannattaisi valita?

Monilla nettisivuilla on käytössä ohjelmia, joihin voit syöttää paljonko tarvitsemasi lainan määrän ja halutun maksuajan. Ohjelma näyttää, mitkä yritykset tarjoavat lainaa, joka sopii sinun kriteereihisi. Usein samalla selviää myös kunkin firman lainaehtojen keskeiset piirteet. Kannattaa toki käydä vielä itsekin useamman potentiaalisen firman sivustoilla tarkistamassa, että tiedot ovat ajantasaisia. Lainanvertailuohjelmat toimivat kuitenkin suurena apuna, kun aletaan kartoittamaan, mistä lainaa kannattaa hakea. Jos mielessä on joku tietty lainamuoto, kannattaa huomioida, että joka lainayritys ei välttämättä ole valikoimissaan asiakkaan tahtomaa toivelainaa. On siis hyvä varata hieman aikaa potentiaalisten firmojen tarjonnan tutkimiseen.sadan euron laina

Jotkut firmat tarjoavat uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman kuluja, joten tällaisia tarjouksia kannattaa yrittää metsästää. Mikään laina ei ole halvempi kuin kuluton laina. Ilmaisia ensilainoja tarjoavat ainakin Vivus.fi, Ferratum ja Suomilimiitti.fi.

Toisaalta, jos on jonkun tietyn luottoyrityksen asiakas, voi myös vanhassa olla vara parempi, mikäli tahtoo päästä mahdollisimman helpolla. Vanhojen asiakkaiden ei nimittäin yleensä tarvitse käydä enää läpi täysimittaista hakuprosessia, vaan verkkopankkitunnuksilla voi uutta lainaa hakea kätevästi ja nopeasti tutusta lainayrityksestä.

 

No comments
Matti KuustonenPikavippi 100€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *