Pikavippi 18v

Pikavippi 18v – Pikalainaa nopeasti täysi-ikäisille

Yli 1000 euron pikavippiä on harvemmin tarjolla alle 20-vuotiaille, sillä kulutusluottoon vaaditaan yleensä säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Pientä, muutaman sadan euron pikavippiä on kuitenkin tarjolla hyvin myös juuri 18 vuotta täyttäneille, joilla on puhtaat luottotiedot.Lainaa on mahdollista saada todella nopeasti, jopa 15 minuutin kuluessa täysin ilman vakuuksia tai takaajia!

Pikavippi sopii hyvin arjen pieniin tarpeisiin ja äkillisiin menoihin, mutta jatkuvaksi rahoitusmuodoksi siitä ei ole. Jatkuvampaan, suurempaan lainatarpeeseen on 18-vuotiaille tarjolla vain Euroloanin ja Lainaston joustoluottoa, jota voit saada pelkillä puhtailla luottotiedoilla jopa 3000-5000 euroa.Muuten tyypillisin pikavippi 18v on noin 100-400 euron suuruinen, jolla voi rahoittaa hyvin pieniä arjen tarpeita.

Pikavippi voi auttaa silloin, kun rahatilanne näyttää heikolta ja seuraavan kuun tiliin on vielä matkaa. Sinun kannattaa kuitenkin ennen lainanottoa tehdä huolellisia laskelmia maksukyvystäsi ja tuloistasi, jotta vältyt maksuvaikeuksilta.

Lainapäätöksen saat useimmilta yhtiöiltä todella nopeasti, jopa 15 minuutin sisällä, mutta lainan ottamista kannattaa aina harkita ensin tarkoin. Muutaman sadan euron pikavipin nostaminen on kuitenkin suhteellisen riskitöntä, jos sinulla on riittävät säännölliset tai epäsäännölliset tulot ja maksat lainan takaisin aikataulussa.

Vuoden 2013 lakimuutos rajoitti pikavipeille asetettavia korkoja, joten saat lainaa nykyisin melko edullisesti kohtuullisilla koroilla ja lainaehdoilla. Monet lainantarjoajat ovat siirtyneet tarjoamaan pääasiassa jatkuvaa joustoluottoa tai korkeampaa kertaluonteista kulutusluottoa pienen pikavipin sijaan, joten vaihtoehtoja on 18 vuotta täyttäneille vähemmän, jotka eivät voi matalan luottoluokituksen vuoksi saada vielä jatkuvaa korkeaa pikalainaa. Toisaalta lainaa on saatavilla myös aiempaa edullisemmin, joten sen nostaminen tulee sinulle edullisemmaksi, kunhan vertailet tarkasti lainayhtiöiden tarjouksia.

pikavippi 18v

Mistä pikavippi 18v?

Pikavippiyhtiöiden vertailu kannattaa ehdottomasti, jotta löydät parhaiten omiin tarpeisiisi ja ikääsi sopivan lainan. Lainaa on tarjolla hyvin erilaisilla lainaehdoilla ja takaisinmaksuajoilla, joten sinun kannattaa olla tarkkana, ettet maksa lainastasi tarpeettoman korkeaa korkoa.

Etsimällä hakukoneesta lainaa esimerkiksi hakusanoilla ”pikavippi 18v” saat satoja osumia, joiden läpikäyminen vie tarpeettoman paljon aikaa ja vaivaa silloin, kun haluat nostaa nopeasti muutaman sadan euron vippiä. Olemme tehneet työn puolestasi ja etsineet sinulle luotettavien ja edullisten lainantarjoajien pikavippitarjouksia, joita on tarjolla myös 18-vuotiaille. Poimi tästä parhaat tarjoukset:

Lainastolta edullinen joustoluotto ja joustava pikavippi 18v

Lainaston uutta NordicCredit-joustoluottoa voivat saada nyt myös 18 vuotta täyttäneet.Lainaa on tarjolla joustavasti ja jatkuvasti luottorajan puitteissa jopa 3000 euroa, jota voit saada puhtailla luottotiedoilla ja riittävillä tuloilla. Voit tehdä nostoja helposti tekstiviestillä tai verkon kautta, joten saat lainaa nopeasti ja vaivattomasti myös liikkeellä ollessasi.

Voit nostaa joustoluoton kautta joustavasti myös pientä pikavippiä, eikä tilin avaaminen sido sinua vielä mihinkään, vaan voit rauhassa pohtia, kuinka suureen lainaan sinulla on varaa. Lainaa on nostettava kerralla vähintään 50 euroa, joten myös pientä pikavippiä on tarjolla. Maksat lainaa takaisin joustavasti kuukausierissä vähintään 20% avoimesta saldosta, jopa useiden kuukausien ajan. Et maksa koskaan lainastasi takaisin 300 euroa enempää kuussa, joten rahaa jää muuhunkin elämiseen, jos tulosi ovat jo kohtuulliset.

Jos et tarvitse suurta joustoluottoa, voit saada Lainastolta myös 100-400 euron kertalainan jo 18-vuotiaana. Voit maksaa kertaluoton takaisin joustavasti, kunhan maksat sitä takaisin joka kuukausi vähintään 30% avoimesta pääomasta. Saat lainalle todella kohtuullisen 365 päivän takaisinmaksuajan, joten voit maksaa sitä rauhassa pois.

 • Lainaa 18-vuotiaille jopa 3000 euroa
 • Tarjolla myös pieni, 100-400 euron pikavippi 18v
 • Maksat joustoluottoa takaisin joustavasti vähintään 20% kuukausierissä

 

Euroloanilta edullista joustoluottoa ja todella nopeaa pikavippiä 18v

Euroloanilta voit saada 18-vuotiaana jopa 5000 euroa lainaa, jos luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on riittävästi maksukykyä. Lainaa voit saada jopa muutamassa minuutissa yhtiön tehtyä sinulle nopean luottokartoituksen. Lainan hakeminen on helppoa ja maksat sitä takaisin henkilökohtaisen luottorajasi perusteella useiden kuukausien aikana.

Korko määräytyy myös luottotietojesi mukaan, joten luonnollisesti säännöllisillä ja kohtuullisilla tuloilla voit saada lainaa paremmilla ehdoilla. Luoton avaaminen on täysin ilmaista, etkä maksa muusta kuin käyttämästäsi luotosta. Euroloanin korko on luottoluokituksesta riippumatta edullista, joten lainan ottaminen ei kaada budjettiasi, jos suunnittelet taloutesi huolellisesti.

Pientä, nopeaa ja edullista pikavippiä etsiville 18 vuotta täyttäneille Euroloan tarjoaa puolestaan Express-luottoa, jota saat todella nopeasti jopa alle kolmessa minuutissa lainahakemuksen jätettyäsi. Express-pikavippiä saat korkeintaan 500 euroa kerralla ja se toimii muuten täysin joustoluoton tavoin, joten voit nostaa lainaa joustavasti luottorajasi puitteissa milloin ja miten paljon haluat.

Express-luotto on erittäin edullinen pikavippivaihtoehto, sillä normaalien vippien sijaan sen nimellinen korko on vain todella matala 4,99% ja todellinen vuosikorkokin vain 50,5%. Voit maksaa pikalainaa takaisin todella joustavasti useiden kuukausien ajan, joten Express-laina eroaa siinäkin normaalista pikavipistä, jonka usein joudut maksamaan takaisin vain muutaman viikon tai korkeintaan parin kuukauden aikana.

 

 • Joustoluottoa jopa 5000 euroa 18v
 • Korko määräytyy luottoluokituksen mukaan
 • Edullinen pikavippi 18v pelkillä luottotiedoilla jopa 500 euroon asti
 • Lainoilla joustava takaisinmaksuaika
 • Luotettava kotimainen lainayhtiö

 

Pikavippi.fi:ltä perinteinen pikavippi 18v

 Pikavippi.fi tarjoaa puolestaan 18 vuotta täyttäneille perinteistä 100-300 euron pikavippiä edullisesti ja helposti. Saat lainan 184 päivän takaisinmaksuajalla ja todella kohtuullisella 49,&% todellisella vuosikorolla, joten esimerkiksi 100 euron lainasta maksat takaisin vain 125 euroa.

Pikavipin saat helposti netin lisäksi myös puhelimen välityksellä tekstaamalla haluamasi lainasumman palveluntarjoajalle ja noudattamalla lisäohjeita. Pikavippi on helppo rahoitusratkaisu, kun tarvitset nopeaa kertaluottoa muutaman sata euroa puolen vuoden maksuajalla, etkä halua sitoutua jatkuviin lainoihin tai nostaa suurta luottoa.

Pienlainaa varten sinulla ei tarvitse olla säännöllisiä kuluja, vaan moitteettomat luottotiedot riittävät lainapäätöksen hyväksymiseen, joten Pikavippi.fi:n laina sopii myös nuorille, vasta 18 vuotta täyttäneille, joilla ei ole vielä suuria tai säännöllisiä palkkatuloja, mutta riittävästi maksukykyä maksaa laina takaisin puolen vuoden sisällä sen nostamisesta.

Lainan hakeminen Pikavippi.fi:ltä on helppoa, sillä täytät vain nopean hakemuksen ja saat rahat nopeasti tilillesi palvelun aukioloaikoina klo 8-22. Yhtiö on toiminut jo vuodesta 2005 asti ja se on osa erittäin luotettavaa ja kotimaista OPR-Vakuus Oy –konsernia, jonka kautta on myönnetty jo yli miljoona lainaa yli 300 000 asiakkaalle. Voit siis luottaa, että tietosi pysyvät yhtiöllä hallussa ja saat rahat nopeasti ja luotettavasti tilillesi ilman mitään ongelmia.

 

 • Pieni, 100-400 euron pikavippi 18v
 • Pikalainalle jopa 6 kuukauden takaisinmaksuaika
 • Hakemuksen lähettäminen helppoa netin välityksellä tai tekstiviestin avulla
 • Ei tarkasta maksukykyä, puhtaat luottotiedot riittävät
 • Nopea lainaratkaisu

 

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen pikavippiyhtiöiltä on helppoa ja nopeaa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja kirjautua palveluun TUPAS-pankkitunnuksillasi. Lainaa varten sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja vakituinen puhelinliittymä.

Maksuhäiriöiselle ei voi Suomen lain mukaan myöntää lainkaan lainaa, joten sinulla tulee olla moitteettomat luottotiedot ennen kuin voit hakea lainaa. Yli 1000 euron kulutusluottoihin vaaditaan yleensä myös säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka sinun on esitettävä palkkatositteillasi. Lainantarjoajat haluavat varmistua maksukyvystäsi, jotta et joudu maksuvaikeuksiin. Pientä, 18-vuotiaille sopivaa pikavippiä voit saada myös pelkillä puhtailla luottotiedoilla, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla vielä säännöllisiä tuloja pikavippiä nostaaksesi.nuorikin saa vippiä

Lainahakemuksen jättäminen vie usein vain muutaman minuutin, jonka jälkeen saat parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa ja usein 15 minuutin kuluessa lainapäätöksen. Tämän jälkeen saat rahat tilillesi. Sinun ei tarvitse missään vaiheessa kertoa lainayhtiölle, mihin tarkoitukseen lainaa haet, joten säästyt pitkiltä ja monimutkaisilta lainaneuvotteluilta.

Perinteiset pankit eivät yleensä myöskään myönnä yleensä pientä, muutaman sadan euron pikavippiä 18v, joten netin kautta otettu laina on huomattavasti tavallista joustavampi ratkaisuvaihtoehto, vaikka onkin usein hieman kalliimpi.

 

Kenelle pikavippi sopii?

Pikavippi on kätevä arjen lisärahoittaja silloin, kun talous on tiukalla ja yllättävät menot sotkevat budjetin. Vasta 18 vuotta täyttäneillä ei välttämättä vielä ole kovin suuria säännöllisiä tuloja, joten rahatilanne voi nopeasti muuttua akuutin menon yllättäessä. Toisinaan ennen palkkapäivää tili saattaa näyttää nollaa, mutta ruokaa on silti hankittava. Kulkuvälineen hajotessa on korjattava se pikaisesti tai hankittava nopeasti uusi, jotta töihin tai kouluun meno onnistuu.

Aina ei kyseessä kuitenkaan ole akuutti rahantarve, vaan pikavippiä voi käyttää myös rahoittamaan hieman suurempia suunniteltuja menoja silloin, kun elämässä tapahtuu suuria muutoksia. Oman ensimmäisen asunnon takuuvuokra voi olla esimerkiksi tällainen suuri talouden ylittävä meno, jonka voi pikavipillä väliaikaisesti paikata. Myös ensimmäisen, käytetyn auton hankkimiseen lisäansioita voi käyttää silloin, kun sopiva auto tulee kohdalle, mutta rahat eivät riitä koko summaan.

Sinun on kuitenkin ennen lainan nostamista harkittava tarkkaan, kuinka suureen lainaan sinulla on varaa. Jos olet vasta 18 vuotta täyttänyt ja tulosi eivät ole säännölliset, sinun ei kannata avata jatkuvaa suurta joustoluottoa tai nostaa kerralla korkeaa kulutusluottoa, jotta vältyt maksuvaikeuksilta tai velkakierteeltä. Pieni pikavippi 18v on tuolloin joustoluottoa riskittömämpi vaihtoehto, mutta sekin tulee maksaa takaisin moitteettomasti ajallaan, joten jos olet epävarma omasta maksukyvystäsi, sinun kannattaa ensin jutella asiasta muiden kanssa tai odottaa, kunnes rahatilanteesi on taas hieman tasapainoisempi.

No comments
Matti KuustonenPikavippi 18v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *