Ilmainen pikavippi helposti

Onko mahdollista saada täysin korotonta lainaa netistä?

Voit kokeilla pikavippiyhtiöiden tarjoamia lainatarjouksia kätevästi ja edullisesti nostamalla ilmaista ensilainaa. Uusille asiakkaille tarjottavaa kulutonta ja korotonta lainaa on tarjolla esimerkiksi Vivukselta ja Ferratumilta, joiden kautta voit nostaa ilmaiseksi lainaa 300 -400 euroa todella nopeasti.

Ilmainen ensilaina on tarkoitettu uusille asiakkaille, jotka haluavat kokeilla lainayhtiön palveluita edullisestija suhteellisen riskittömästi. Saat lainan täysin kuluttomasti ja korottomasti, kun maksat sen takaisin kerralla 7-30 päivän kuluessa lainan nostosta lainasummasta riippuen.

Hyödynnä ilmainen pikavippi

Ilmaiset lainatarjoukset ovat lisääntyneet vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen, joka rajoitti pikavippien nostamista ja lainasta maksettavia korkoja. Ennen lakimuutosta pikavippien todelliset vuosikorot saattoivat nousta jopa satoihin prosentteihin, sillä mikään laki ei rajoittanut lainoista maksettavia kuluja, mutta korkojen rajoittamisen jälkeen ne ovat laskeneet maltillisimmiksi.

EU:n uusien direktiivien mukaan yhtiöiden on tullut ilmoittaa myös lainatarjoustensa todelliset vuosikorot, jolloin asiakas saa todellisen tiedon siitä, kuinka paljon laina todellisuudessa maksaa, kun huomioidaan luottoon liittyvät palkkiot, korot ja lyhennysaikataulu. Tämä on osaltaan rajoittanut lainoihin liittyviä hurjia korkoja ja tarjonnut asiakkaille lainaa aiempaa halvemmalla.

Lakimuutos hyödyttää siten asiakkaita, sillä lainaa sai aiempaa edullisemmin ja kilpailu on kiristynyt, jolloin markkinoille on tullut aiempaa parempia lainatarjouksia ja jopa ilmaista lainaa tarjoavia yhtiöitä. Moni pikavippiyhtiö lopetti vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen kannattamattomana, joten jäljelle jääneet yhtiöt joutuvat todella kilpailemaan hyvillä tarjouksilla pysyäkseen kilpailukykyisinä. Sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä kilpailuasetelma ja napata parhaat tarjoukset päältä.

 

Vivuksen ja Ferratumin ilmaiset pikavipit vertailussa

Olemme vertailleet Vivuksen ja Ferratumin ilmaista lainaa puolestasi, jotta voit miettiä, kumpi sopisi paremmin omaan lainatarpeeseesi. Lainan vertailu kannattaa, sillä vaikka molemmat tarjoavat ilmaista lainaa, lainatarjoukset eroavat takaisinmaksuajoissaan, lainan hakutavoissa ja lainasummissaan jonkin verran. Sinänsä lainatarjouksilla ei ole muuten juurikaan suurta eroa, joten kumpikin sopii hyvin pieneen, äkilliseen rahantarpeeseen tai suunnitelluksi lisärahoittajaksi arjen menoihin.

 

ilmainen pikavippi

Vivukselta jopa 400 euron joustava koroton pikavippi

Vivukselta saat uutena asiakkaana ensimmäisen 10-400 euron lainan täysin ilman kuluja ja korkoja, kun maksat sen takaisin 3-30 päivän aikana. Saat kaikille alle 400 euron lainoille jopa 30 päivän maksuajan, joten voit maksaa lainan takaisin kätevästi seuraavan kuun tilistäsi.

Vivuksen ensilaina ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit huoletta kokeilla ilmaista pikavippiä ilman pakkoa nostaa uutta, korollista lainaa ensimmäisen jälkeen. Vivuksen ilmainen pikavippi on kätevä tapa kokeilla, oletko tyytyväinen yhtiön tarjoamaan luottoon ja palveluihin. Seuraavan pikavipin saat varsin kohtuullisilla koroilla, joten lainan ottaminen on jatkossakin edullista.

Vivus on tullut suomalaisille tutuksi ahkeran mainostamisensa ansiosta, mutta yhtiö ei lupaile turhia, vaan se on todella varsin luotettava ja suosittu lainantarjoaja, joten voit huoletta kokeilla ilmaista lainaa, jos sinulla on riittävät säännölliset tulot ja pystyt maksamaan lainan takaisin moitteettomasti ajallaan.

 

Ferratumilta nopea ilmainen pikalaina

Ferratumilta voit uutena asiakkaana saada 50-300 euron ilmaisen pikavipin 7-30 päivän takaisinmaksuajalla. Lainaa voit nostaa tarpeesi mukaan 50 euron välein joko 50, 100, 150, 200, 250 tai 300 euroa. Voit ottaa lainaa helposti ilman sitoumuksia, sillä saat sitä ilman vakuuksia tai takaajia, eikä ilmainen laina vielä sido sinua mihinkään, jos tarvitset vain nopeaa kertaluonteista pikavippiä.

Pienelle, 50 euron lainalle saat vain viikon maksuaikaa, mutta 300 eurolle jo kuukauden, joten kannattaa laskea tarkkaan, kuinka suuri lainaa sopii kuukausibudjettiisi. Pieni, noin sadan euron laina tuskin kaataa budjettiasi ja muutamankin sadan euron lainan voit hyvin maksaa takaisin seuraavan kuun tilistäsi, joten äkilliseen rahantarpeeseen ilmainen laina on edullinen rahoitusratkaisu.

Ferratumin korottoman lainan hakeminen on todella helppoa, sillä voit hakea sitä kaikilla mahdollisilla laitteilla, etkä vain verkkohakemuksella. Jos tarvitset nopeasti luottoa esimerkiksi ruokaostoksilla ollessasi, saat rahat tilillesi muutamassa minuutissa esimerkiksi mobiilisovelluksella. Hakemuksen lähettäminen onnistuu siten esimerkiksi puhelimellasi tai tabletillasi, kunhan vain pääset laitteellasi nettiin.

Ensimmäisen ilmaisen lainan jälkeen voit avata Ferratumin joustoluoton, jonka kautta voit nostaa jatkuvaa lainaa jopa 2000 euroa kerralla tai pienempiä summia luottorajasi puitteissa. Joustoluotolle saat joustavat maksuehdot, joten voit maksaa luottoa takaisin esimerkiksi jopa 20 kuukauden ajan.

 

Kuinka haen ilmaista pikavippiä?

Ilmaisen pikavipin hakeminen on todella helppoa ja nopeaa, sillä saat sitä sekä Vivukselta että Ferratumilta pelkästään yhdellä hakemuksella, jonka täytät muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitseesittää palkka- tai eläketositteita, vaan voit saada lainaa pelkillä puhtailla luottotiedoilla, joten lainapäätöksen voit saada todella nopeasti.

Lainaa varten sinun on tunnustauduttava TUPAS-pankkitunnuksillasi, jotta lainanantaja voi varmistua henkilöllisyydestäsi, eikä kukaan muu voi nostaa lainaa tiedoillasi. Pankkitunnuksilla varmistautuminen suojelee sekä sinua että lainaa tarjoavaa yhtiöltä, joten ilman pankkitunnuksia et voi yleensä nostaa lainaa.

Jos tietosi ovat oikeat, täytät yhtiön vaatimat ehdot lainnostolle ja luottotietosi ovat kunnossa, saat päätöksen todella nopeasti, joten pikavipin hakeminen käy huomattavasti nopeammin kuin perinteisen pankkilainan hakeminen. Et voi yleensä saada pankistasi pientä, muutaman sadan euron lainaa, joten ilmainen pikavippi sopii nopeaksi arjen rahoittajaksi myös silloin, kun tarvitset hieman edullista lisärahoitusta kuukausibudjettiisi, mutta et halua lainata sitä perheenjäseniltäsi tai ystäviltäsi.

Vivuksen ilmaisen pikavipin voit hakea helposti netin kautta täytellä hakemuksella ja Ferratumin lainaa voit puolestaan hakea nettihakemuksen lisäksi myös mobiilisovelluksen avulla liikkeellä ollessasi. Ferratumin pikavippi on siten todella joustava ja nopea tapa saada rahat tilillesi todella nopeasti. Ferratumilta saat lainaa lähes heti, sillä yhtiö lupaa laittaa rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Vivuskaan ei jää juuri nopeudessa jälkeen, sillä yhtiö lupaa laittaa rahat tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä yhtiön aukioloaikoina.

Ferratumilta saat lainaa 24 h vuorokaudessa, joten voit hakea lainaa myös yöaikaan, jos rahantarve yllättää äkisti. Vuoden 2013 lakimuutoksen vuoksi pikavippiä ei voi enää nostaa klo 22-7 välisenä aikana, mutta joustoluotolle ei vastaavia rajoitteita ole asetettu, joten jos haluat nostaa rahaa myös yöllä, sinun kannattaa avata Ferratumin joustoluotto, jonka kautta voit nostaa lainaa nopeasti missä ja milloin tahansa.

 

Kenelle kuluton pikavippi on tarjolla?

Ferratumin pikavippi on tarjolla kaikille yli 21-vuotiaille, joilla on puhtaat luottotiedot, suomalainen pankkitili ja vakituinen puhelinliittymä. Lainaa varten sinulla ei tarvitse olla säännöllisiä tuloja, mutta jos tulosi ovat pienet tai epäsäännölliset, sinun kannattaa ensin tehdä tarkkoja laskelmia maksukyvystäsi, jotta et joudu maksuvaikeuksiin. Maksuhäiriöiselle ei lainaa tarjota, joten kannattaa tarkistaa luottotietosi, jos et saa myönteistä lainapäätöstä.

Vivuksen ilmainen pikavippi on puolestaan tarjolla kaikille 20 vuotta täyttäneille oikeustoimikelpoisille ja maksuhäiriöttömille suomalaisille, joilla on suomalainen pankkitili, vakituinen osoite Suomessa ja puhelinliittymä. Vivus ei myöskään vaadi tositteita säännöllisistä tuloista, mutta sinun kannattaa toki harkita lainan ottamista tarkkaan, jos tulosi ovat pienet tai epäsäännölliset.lainaa veloituksetta

Jos ilmaisen pikavippisi takaisinmaksu hidastuu, joudut maksamaan lainasta normaalit korot ja kulut, joten varmistu ensin, että sinulla on varaa maksaa ilmainen lainasi takaisin 30 päivän sisällä sen nostamisesta. Et voi nostaa uutta lainaa ennen kuin vanha lainasi on maksettu takaisin moitteettomasti, joten siitäkin syystä laina kannattaa ottaa vain silloin, kun olet varma, että voit maksaa sen takaisina ajallaan.

Halutessasi voit kokeilla sekä Ferratumin että Vivuksen ilmaista ensilainaa ja vertailla siten yhtiöiden luottoa ja palveluita helposti ja vaivattomasti ennen kuin avaat joustoluoton tai nostat uutta lainaa.Vivus tarjoaa ensilainan jälkeen edullista joustoluottoa varsin lyhyellä maksuajalla ja Ferratum puolestaan joustavaa joustoluottoa jopa muutaman vuoden maksuajalla, joten omiin tarpeisiisi sopivimman lainaratkaisun löydät kokeilemalla. Ilmaisia pikavippejä kokeilemalla voit saada hieman edullista lisärahoitusta arkeesi yhteensä jopa 700 euroa täysin ilman korkoja tai kuluja.

No comments
Matti KuustonenIlmainen pikavippi helposti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *