Pikavippi pankkitunnuksilla

Netistä saatavaa pikavippiä varten tarvitaan yleensä tunnustautuminen pankkitunnuksilla. Lainayhtiö varmistuu henkilöllisyydestäsi pankkitunnuksilla kirjautumisen avulla, joten et voi saada lainaa, jos sinulla ei ole suomalaista pankkitiliä. Kirjaudut palveluun TUPAS-pankkitunnuksillasi, joka toimii samalla ikään kuin sähköisenä allekirjoituksenasi.

Pikavipin hakeminen pankkitunnuksilla on turvallisempaa lainayhtiön lisäksi myös sinulle, sillä kukaan ei voi siten nostaa lainaa tiedoillasi esimerkiksi puhelimesi välityksellä. Näin väärinkäytösten mahdollisuus pienenee, kun henkilöllisyys pystytään varmentamaan luotettavasti.

 

Miten hakea pikavippi pankkitunnuksilla?

Lainan hakeminen on suhteellisen samankaltainen prosessi kaikilla lainayhtiöillä, sillä sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt hakemus, jossa kerrot tietosi ja kirjautua TUPAS-pankkitunnuksillasi henkilötietojesi varmistautumista varten. Yhtiö lähettää sinulle lainapäätöksen, jonka jälkeen saat rahat tilillesi – usein vain muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä yhtiön aukioloaikoina.

Lainahakemusta varten sinulla tulee olla suomalainen pankkitili, vakituinen osoite Suomessa, vakituinen puhelinliittymä ja puhtaat luottotiedot. Suomen lain mukaan maksuhäiriöiselle ei voida myöntää lainaa, joten sinulle voidaan myöntää laina vain, jos olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Alle 1000 euron pikavippiä voit saada yleensä pelkillä luottotiedoilla, mutta isompaa kulutusluottoa tai joustoluottoa voit saada yleensä pelkästään vain, jos sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka voit esittää lainaa hakiessasi.

Jos haet uutta lainaa samalta yhtiöltä, sinun ei tarvitse enää kirjautua uudelleen pankkitunnuksillasi, vaan pääset nopeasti kirjautumaan tilillesi aiemmilla käyttäjätunnuksillasi. Joustoluoton avanneille tarjotaan myös usein mahdollisuutta nostaa lainaa kätevästi tekstiviestin tai mobiilisovelluksen välityksellä pelkällä yhtiöltä saamallasi PIN-tunnuksella, joten uuden lainan nostaminen on todella nopeaa ja helppoa.

Pankkitunnuksilla tunnistautuminen on yleensä mahdollista, jos sinulla on tili Nordeassa, Osuuspankissa, Danske Bankissa, Aktiassa, Säästöpankissa tai Paikallisosuuspankissa, mutta jos sinulla on tili jossain muualla, kannattaa tarkistaa lainayhtiöltä, onnistuuko kirjautuminen pankkitunnuksillasi.

pikavippi pankkitunnuksilla

Mistä nopea pikavippi pankkitunnuksilla?

Lainayhtiöiden välillä on suuriaeroa siinä, kuinka nopeasti voit saada rahat tilillesi. Nopeimmillaan voit saada lainaa jopa muutamassa minuutissa ja usein jopa 15 minuutin sisällä, mutta sinun kannattaa vertailla yhtiöiden tarjouksia löytääksesi parhaimman. Vertailu vie aikaa, sillä vaihtoehtoja on todella runsaasti.

Jos tarvitset lainaa nopeasti, et todennäköisesti halua käyttää ylimääräistä aikaa sopivimmin ja edullisimman lainan löytämiseen. Olemme säästäneet sinulta aikaa ja vaivaa vertailemalla puolestasi pikavippiyhtiöitä, joiden kautta voit saada lainaa nopeasti pankkitunnuksilla.

 

Credit24:ltä pikavippi pankkitunnuksilla ympäri vuorokauden

Credit24:ltä saat lainaa jopa 3000 euroa helposti ja nopeasti 15 minuutin sisällä lainapäätöksen jättämisestä, edellyttäen, että sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Joustolimiitin kautta voit nostaa lainaa 3000 euron luottorajan puitteissa niin paljon kuin haluat, myös pienenä pikavippinä, jos et tarvitse kovin suurta lainaa.

Laina haetaan ensimmäisellä kerralla pankkitunnuksilla varmentuen, jonka jälkeen voit helposti nostaa sitä ilman uusia tunnustautumisia tai hakemusten täyttämistä. Uuden lainan hakeminen on siten erittäin nopeaa ja vaivatonta. Credit24:n kautta saat lainaa todella joustavasti viikon jokaisena päivänä, myös öiseen aikaan.

Lainan takaisinmaksaminen on nostamisen lailla erittäin joustavaa, sillä voit maksaa sitä takaisin helposti haluamallasi kuukausittaisella summalla jopa 36 kuukauden ajan. Halutessasi voit maksaa lainasi takaisin myös kerralla, jos et halua maksaa lainaa takaisin korkoineen useiden kuukausien ajan.

 

Risicumilta edullinen pikavippi pankkitunnuksilla

Risicumilta voit nostaa jatkuvaa pikavippiä joustoluoton kautta edullisesti 39% nimellisellä vuotuisella korolla. Saat lainaa luottorajasi puitteissa enimmillään jopa 2050 euroa kerralla, mutta halutessasi voit nostaa myös pienempiä summia. Voit käyttää joustoluottoa myös vararahastona, sillä tunnustauduttua palveluun ensimmäisen kerran pankkitunnuksillasi voit milloin tahansa nostaa uutta lainaa kätevästi ilman erillisiä tunnustautumisia tai hakemuksia, jos luottoa on jäljellä.

Risicumin lainaa voit lyhentää helposti kännykällä tai online-palvelussa PIN-koodilla, joten et tarvitse enää pankkitunnuksiasi myöhemmin tekstiviestillä haettavaan pikavippiin. Voit lyhentää lainaasi joka kuukausi haluamallasi summalla, kunhan maksat sitä takaisin vähintään 10% tai 50 euroa pääomasaldostasi.

Risicum toimii luotettavan ja tunnetun DFC Nordic Oy:n alaisuudessa, joten voit huoletta nostaa sen kautta edullista ja turvallista lainaa.

 

Pikavippi.fin kautta perinteinen pikavippi pankkitunnuksilla

Jos haet vain pientä, muutaman sadan euron perinteistä pikavippiä pelkillä luottotiedoilla, ilman vakuuksia tai takaajia, sinun kannattaa hyödyntää Pikavippi.fin tarjoukset. Yhtiön kautta voit nostaa 100, 200 tai 300 euroa pikavippiä todella nopeasti ja helposti, myös ilman säännöllisiä tuloja, kunhan pystyt maksamaan lainasi takaisin kuuden kuukauden aikana.

Useimmat pikavippiyhtiöt lopettivat toimintansa tai siirtyivät tarjoamaan edullisempaa, jatkuvaa joustoluottoa uuden toimintaa rajoittavan pikavippilain astuessa voimaan vuonna 2013. Pikavippi.fi kuitenkin jatkoi toimintaansa ja tarjoaa edelleen helppoa ja suhteellisen riskitöntä muutaman sadan euron vippiä edullisella 49,6% todellisella vuosikorolla. Saat pikavipin helposti pankkitunnuksilla tunnustautumalla ja lainahakemuksen täyttämällä.suuria ja pieniä lainoja tarjolla

Pikavippi.fin pientä vippiä voivat nostaa kaikki 18 vuotta täyttäneet, joten se sopii myös vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneille, joilla on tarvetta pienelle lisärahoitukselle, mutta joilla ei ole vielä kovin korkeita säännöllisiä tuloja.

 

Euroloanilta erittäin nopea alle 500 euron pikavippi pankkitunnuksilla

Euroloan tarjoaa lainaa kaikille 18 vuotta täyttäneille jopa 10 000 euroa. Euroloanin joustoluotto on edullinen rahoitusratkaisu silloin, kun tarvitset joustavasti jatkuvaa lainaa, sillä lainan korko ja takaisinmaksuaika määräytyvät luottoluokituksesi mukaan. Jos kuitenkin etsit vain nopeaa ja edullista pikavippiä, sinun kannattaa kokeilla yhtiön Express-luottoa, jota saat alle 500 euroa vain kolmessa minuutissa lainahakemuksen jättämisestä.

Palveluun kirjaudutaan normaalisti pankkitunnuksilla, mutta Express-lainapäätös tulee muuta lainaa nopeammin, sillä sitä varten sinun ei tarvitse käydä luottoluokitusta läpi, vaan saat sitä samoilla ehdoilla tuloistasi riippumatta. Express-luotto on muita pikavippejä edullisempaa, sillä maksat siitä vain 4,99% nimellistä korkoa ja saat sille tarvittaessa usean kuukauden maksuajan.

No comments
Matti KuustonenPikavippi pankkitunnuksilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *