Tietoa meistä

Tietoa meistä

Vippirahaa.fi on rahoitusmarkkinoilla toimiva palvelu, joka auttaa asiakkaita vertailemaan eri yritysten pikavippejä toisiinsa ja valitsemaan sen parhaimman tarjouksen. Rahoitusmarkkinoilla toimivat vertailupalvelut ovat  verrattain uusia, mutta esimerkiksi hotelleja tai lentoja vertailevia palveluita on ollut tarjolla jo pitkään. Näitä on varmasti suurin osa jo käyttänytkin ja todennut ne varsin toimiviksi ja säästänyt mukavia summia rahaa niiden avulla.

Aikaisemmin vippejä vertaillessaan joutui lähettämään aina hakemuksen erikseen jokaiseen yritykseen tai vähintäänkin käymään jokaisen yrityksen sivuilla ja kaivamaan sieltä tietoa pikavippeihin liittyen.

Vippirahaa.fi tekee suuren osan työstä asiakkaan puolesta, joten enää ei tarvitse käydä läpi kymmeniä yrityksiä ja käyttää siihen runsaasti aikaa. Riittää, kun täyttää tiedot vippirahaa.fi hakuun, niin saa heti useita ehdotuksia, että mistä kannattaa hakea pikavippiä. Vertailussa näkyy tiedot hakijalta vaaditusta iästä ja ja toki myös tiedot korosta ja mahdollisesta maksuajasta näkyy myös.

Eli nyt on helppo vertailla tarjouksia keskenään ja säästää rutkasti aikaa ja vaivaa samalla. Palvelu on myös käyttäjälle täysin ilmainen. Myöskin yritykset jotka ovat mukana vertailussa noudattavat hyvää lainanantotapaa ja kaikki yritykset ovat rekisteröityneet aluehallintaviraston ylläpitämään rekisteriin.

Hakija voi siis olla luottavaisin mielin, koska kaikki mukana olevat yritykset ovat hyvämaineisia ja olleet toiminnassa mukana jo useita vuosia.

Kaikki yritykset ovat myös huolehtineet tietoturvastaan huolellisesti, joten vertailussa mukana olevien yritysten käyttäminen on täysin turvallista. Tiedot eivät varmasti päädy ulkopuolisten nähtäväksi ja kaikki on tietenkin täysin luottamuksellista yrityksen ja hakijan välillä.

Vippiä hakiessaan on monta asiaa, jotka tulee ottaa huomioon. Vertailupalvelua käyttämällä tärkeimmät asiat ovat selkeästi esillä, joten on helppoa löytää se omiin tarpeisiin parhaiten sopiva laina. Yritysten välillä on nimittäin suuria eroja koroissa,vipattavissa summissa, maksuajoissa, hakijan ikärajoissa ja monissa muissakin asioissa.

Eli jos aikeissa on ottaa pikavippi, niin kannattaa ehdottomasti tutustua vippirahaa.fi palveluun tarkemmin. Huolellisen vertailun avulla voi säästää rutkasti rahaa, kun etsii sitä sopivaa vaihtoehtoa. Vertailu aina kannattaa ja nyt siitä on tehty kuluttajalle todella helppoa, ilmaista ja nopeaa.

    Matti KuustonenTietoa meistä